Gość: Internauta praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline gabon fachowiec
|
Nie widzę sensu takiej inwestycji - z wyliczeń wyszło mi, że lepiej można zarobić na lokacie niż na zakupie mieszkania i wynajmowaniu ( o ile uda się znaleźć najemcę). Dobrym biznesem są magazyny - wolne hale Jartomu mogą przynieść nawet kilkadziesiąt procent w rok, jeśli będą odpowiednio zarządzane. Oczywiście mówimy o sumach liczonych w milionach. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Ewelina_oo praktykant |
Warto kupować mieszkania na wynajem!!! Ceny są niskie, kredyt w sumie nie jest tak trudno dostać jeżeli ma się trochę gotówki na wkład własny. Ja kupiłam parę miesięcy temu aparatement w Mielnie w inwestycji Dune. Kupiłam to mieszkanie na kredyt, trochę się bałam tej całej procedury i ryzyka ale znalazłam już firmę typu "sun and snow" która będzie się opiekowała moim mieszkaniem, żyję w Warszawie dlatego trudno mi będzie nadzorować wynajem mojej nieruchomości. Jestem pełna optymizmu:) |
| |
Gość: Ewelina33 praktykant |
Zawsze znajdzie się najemca, w przypadku takich apartamentów o których pisałam będziemy mieli do czynienia z turystami, a wynajmowane mieszkanie bedzie na krótsze okresy. To godne polecenia rozwiaząnie! Jeszcze news z ostatniej chwili: wnętrza jednego z penthausow w Dune bedzie projektował Maciej Zień!!! |
| |
Gość: Janet praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Lakisha praktykant |
|
| |
Gość: Trinity praktykant |
|
| |
Gość: Jeana praktykant |
|
| |
offline gabon fachowiec
|
Jeśli nieruchomości, to raczej tylko magazynowe, mam na myśli tego typu - http://hale.jartom.com/nieruchomosci/Millenium-Logistic-Park -Bierun-Bierun-2737ahhw,61,hale,,w,0,,,2737a To na nich można zarobić dobre pieniądze, ale najpierw trzeba mieć do tego odpowiedni kapitał. |
| |
Gość: Dares praktykant |
|
|
Mieszkanie na wynajem? Czy warto tak inwestować?
«
Powrót do artykułu: Mieszkanie na wynajem? Czy warto... | «
Powrót do grupy: Aktualności
Ostatnio na forum
- Barometr rynku nieruchomości - znacznie mniej klie... Liczba postów: 1 Grupa: Aktualności
- Przyrost naturalny w Polsce pozostaje ujemny już... Liczba postów: 1 Grupa: Aktualności
- Łazienka dostępna dla każdego Liczba postów: 4 Grupa: Aktualności Szukając stylowych i dobrze wykonanych baterii prysznicowych, wannowych, czy umywalkowych to sprawdź sobie markę Oltens https://oltens.com u których możliwości....
- Przedwczesna przeprowadzka może przedsiębiorcę sło... Liczba postów: 3 Grupa: Aktualności
- Przeprowadzka jeszcze w tym roku Liczba postów: 4 Grupa: Aktualności No skoro osiedle już stoi, to trzeba pomyśleć o przeprowadzce - niestety to ta nieprzyjemna powinność, którą każdy z nas musi wykonać, jak decyduje się na przen...