Mieszkanie w Warszawie, czy pod miastem?

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

16 lipca 2017, 14:45

Zgadzam sie: good 0 bad

Dom bezczynszowy według mnie to super sprawa. Mam kupiony w Wawrze na Osiedlu Forest Estate. 198 metrów dom z garażem i poddaszem. Blisko wszędzie, cicho wszędzie – można odpocząć od miejskiego zgiełku. Ten deweloper realizował już kilka inwestycji, np. Osiedle Enklawa pod Grójcem. Tam znajomy kupował mieszkanie i też sobie chwalił, więc mieliśmy dewelopera z polecenia

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 lipca 2017, 14:00

Planujesz zakup mieszkania, domu lub działki? Świadczymy kompleksowe wsparcie w procesie zekupu nieruchomości. Weryfikujemy sytuację prawną, sprawdzamy umowy kupna-sprzedaży, oceniamy stan techniczy, przeprowadzamy negocjacje cenowe ze sprzedającym. Serdecznie zapraszamy do współpracy: www.inspex.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 lipca 2017, 13:09

Prawda jest taka, że zapotrzebowanie na mieszkania jest tak duże w Warszawie, że ludzie kupują wszystko jak idzie. Grupo lar obecni bardzo sporo różnego inwestycji przeprowadza przykład mieszkań o wyższym standardzie na Powstańców Śląskich 58 A nowoczesne mieszkania z recepcją w budynku - http://www.bliskiebemowo.com/pl/inwestycja/ak tualnosci/40-elegancka-recepcja-w-budynku.html zresztą zobaczcie sami.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 sierpnia 2017, 13:49

Też Polnord buduje na Wilanowie Brzozowy Zakątek z bardzo ładnymi, przestronnymi mieszkaniami i słonecznymi balkonami. Zastanawiam się z mężem czy nie zdecydować się na zakup tam mieszkania. Oboje pracujemy w Centrum, więc jak będzie linia tramwajowa z Wilanowa będziemy mieć bardzo dobry dojazd. A osiedle ma być zielone i z ochroną. Też dla dzieci mają być place zabaw.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 sierpnia 2017, 11:43

Chciałem znaleźć coś oryginalnego i musiałem się naprawdę naszukać, dopiero Miasteczko Wawer było warte uwagi, wg mnie dużo osiedli aktualnie jest projektowanych na jedno kopyto a Miasteczko Wawer jest unikatowe, mieszkania z widokiem na las, piekna okolica i przestronne mieszkania

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 sierpnia 2017, 11:13

Pod miastem, np. w Górze Kalwarii bez problemu można kupić piękne domy w zabudowie szeregowej. Przykład http://www.pbekodom.pl/ dla mnie idealna sprawa. Warszawa jest tłoczna, poza tym to masakra cenowa. Po co brać aż tak duży kredyt.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 września 2017, 09:11

Jak kto woli, dla niektórych wygodniejsze będzie samo miasto, inni będą woleć jednak inne miejsce zamieszkania z dala od centrum. Opcji jest tu jednak wiele, najlepiej popatrzeć na dostępne oferty https://sprzedajemy.pl/warszawa/nieruchomosci /mieszkania zarówno w samej Warszawie, jak i jej najbliższej okolicy. Inaczej to wiele się nie nie zrobi. Trzeba jednak samemu poszperać.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 września 2017, 19:21

Z przedmieściami jest ten problem, że są problemy z komunikacją. Trzeba trochę czasu poświęcić na dojazd. Jeśli ktoś lubi przyrodę i spokój to lepiej wprowadzić się do Wilanowa. Znajduje się stosunkowo niedaleko centrum, problemów z dojazdami nie ma, blisko jest szkoła i centrum handlowe. W razie czego polecam zgłosić się do pośrednika Eugeniusza Jaworskiego, on świetnie zna się na wilanowskich nieruchomościach, pomoże coś znaleźć w dobrej cenie

Zgłoś | Cytuj | Link

20 września 2017, 11:04

@green6 nie zgodzę się z Tobą. z Wilanowa teraz wszyscy uciekają, bo miasto nie doprowadziło obiecywanych dróg. Są korki, rano nie idzie wyjechać. Zamiast Wilanowa już wolałbym się skupić na jakichś konkretniejszych nieruchomościach pod Warszawą a nie w niej.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2017, 23:02

Przykład inwestycji Osiedle Radnych 2 - wykonawca Warpol - http://www.warpol.pl/ piękne osiedle zlokalizowane blisko lasu, dojazd do Warszawy 15 km - bardzo dobre połączenie również komunikacją. Mieszkania nowoczesne i sporo tańsze niż w stolicy, dlaczego więc ludzie nie szukają takich miejsc, których jest coraz mniej, tylko pchają się do centrum w jakieś 40 letnie kawalerki w tej samej cenie - nie wiem.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• kupno mieszkania Liczba postów: 823 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 10 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...
  • Mieszkanie deweloperskie w Krakowie Liczba postów: 22 Grupa: Nieruchomoś... Na pewno jest całkiem sporo osób, którym zależy na tym aby kupić po prostu nowe mieszkania. Ja za to jestem zdania, że również fajną kwestią jest mieć możliwość...
  • Sprawdzaj mieszkanie / dom przed kupnem Liczba postów: 32 Grupa: Nieruchomoś... ATAL realizuje inwestycje, które cieszą się uznaniem dzięki dbałości o detale i zastosowaniu nowoczesnych technologii. Mieszkania są przestronne i funkcjonalne,...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19488 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 561

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >