Mieszkanie w Warszawie, czy pod miastem?

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

28 września 2017, 23:56

Zgadzam sie: good 0 bad

To jak szukacie domów pod Warszawą to polecam zajrzeć do http://pbekodom.pl/ okazuje się, że pod miastem są naprawdę fajne inwestycje, tańsze dużo niż te w stolicy, a jakościowo naprawdę bardzo fajne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 października 2017, 15:57

@rajskiptak a ja z kolei myślę, że pod życie pod miastem, w którym sie pracuje, może być męczące... Nie lepiej znaleźć takie apartamenty w Warszawie, które będą dla nas optymalne? :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 października 2017, 09:03

Kwestia tego co w naszym przypadku jest wygodniejsze, bardziej praktyczne oraz gdzie czujemy się lepiej. Mieszkanie w samym centrum Warszawy ma zarówno swoje plusy jak i minusy.

Hexar.Nieruchomości.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

4 listopada 2017, 23:13

Moim zdaniem zdecydowanie pod miastem. Jest taniej, ciszej, spokojniej, nie trzeba brać takiego dużego kredytu, jak na mieszkanie w stolicy. Sama zakupiłam teraz mieszkanie od Bud-Rim na osiedlu Gray House, można bez trudu odszukać w sieci. Czekam z utęsknieniem na odbiór kluczy, bo na razie mieszczę się w małej klitce z mężęm i jest to denerwujące. Wybraliśmy tę realizację, bo podoba nam się okolica i to, co deweloper zaproponował (plac zabaw, siłownia, skwer).

Zgłoś | Cytuj | Link

4 grudnia 2017, 21:36

Ja bym raczej stawiał na obrzeża. Fajne osiedle powstaje pod Warszawą http://www.bud-rim.com.pl/oferty/zeromskiego- 20a-2/ . Juz wkrótce będzie możliwość odbierania nowych mieszkań. Osiedle jest dobrze skomunikowane z centrum więc nie ma problemu z dojazdem do Warszawy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 grudnia 2017, 14:27

A ja chyba bym stawiał na Warszawę, podobno jak dojazd do pracy zajmuje dłużej, niż 20 minut, to człowiek czuje się sfrustrowany.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 grudnia 2017, 22:36

Ja zakupiłęm właśnie segment bezczynszowy w Wawrze. Osiedle Stoczniowców 2 dewelopera Aras. Przekonały mnie: metraż, cena, infrastruktura, otoczenie. Jestem przerażony ceną niektórych mieszkań. Chodzi mi o to, że niejednokrotnie mieszkanie jest droższe od domu, takie to rozwiązanie nie każdemu pasuje. Ogólnie warto właśnie poszukać, bo można utrzelić coś ciekawszego.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 grudnia 2017, 13:14

Szukacie mieszkań w Warszawie? Na http://nexity.pl/ udało mi się znaleźć dosyć ciekawą ofertę. Według mnie są to naprawdę bardzo ciekawe mieszkania w dogodnej lokalizacji, a o samym inwestorze można znaleźć wiele pozytywnych opinii. Sprawdźcie, a być może i wam się takie mieszkania spodobają.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 grudnia 2017, 20:37

Przejrzyjcie sobie ofertę inwestplanu, teraz tez mają fajne promocje http://inwestplan.com.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

21 grudnia 2017, 12:22

lepiej mieszkać w Warszawie bez dwóch zdań. jeśli dla kogoś jest problem z hałasem lub gwarem Centrum to wprowadza się do Wilanowa i po sprawie. Chyba najcichsza i najspokojniejsza okolica w stolicy. nie orientuję się jak tam z inwestycjami, ale na bank polecany jest pośrednik nieruchomości Eugeniusz Jaworski (tel. 603 195 624) . najlepiej zna się na tej okolicy, mieszka tam :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sprawdzaj mieszkanie / dom przed kupnem Liczba postów: 32 Grupa: Nieruchomoś... ATAL realizuje inwestycje, które cieszą się uznaniem dzięki dbałości o detale i zastosowaniu nowoczesnych technologii. Mieszkania są przestronne i funkcjonalne,...
  • Mieszkanie deweloperskie w Krakowie Liczba postów: 21 Grupa: Nieruchomoś... Na pewno jest całkiem sporo osób, którym zależy na tym aby kupić po prostu nowe mieszkania. Ja za to jestem zdania, że również fajną kwestią jest mieć możliwość...
  • Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 9 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...
  • kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19454 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 380

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >