w samym centrum to nie bardzo, przypomina mi to czasy studenckie i bardzo to było wygodne, ale teraz przy trójce dzieci i różnych szkołach nie jest to najlepsza opcja dlatego szukam czegoś z dobrymi dojazdami ale jednak nie tak ściśle w centrum. Wola wydaje mi się akurat, tylko jeszcze nie wiem czy jest tam jakiś deweloper, który będzie coś stawiał.
Stron: 17 ▾ ◂◂ ◂ 11 12 13 14 15 ▸ ▸▸
Gość: Agunia66 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: woks praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: klusqa31 praktykant |
Osobiście wolę mieszkanie w mieście. Niedawno zresztą kupiłam wymarzone mieszkanie w inwestycji "Nowe Bemowo" dewelopera www.apm-development.com.p. Nic tylko czekać na odbiór :) |
| |
Gość: doidoi praktykant |
dom moim zdaniem to dom, jest większy, praktyczniejszy, jest ogródek, generalnie kawałek przestrzeni dla siebie. Mogę polecić inwestycje tego dewelopera http://pbekodom.pl/ bardzo ładnie buduje, tak profesjonalnie i po prostu niemasowo. |
| |
Gość: ola11 praktykant |
Ogladalismy mieszkania z roznych lokalizacjach i skupilismy sie na Wawrze, obejrzelismy 3 mieszkania budynkach na nowym osiedlu Miasteczko Wawer - rozne rozklady, metraże oscylowały w okolicy 60m i wybralismy ostatecznie jedno z widokiem na las od tylnej strony budynku, mieszkanie z duzym tarasem i swietnym widokiem, nie ma samochodow pod oknami, cicho spokojnie i blisko natury |
| |
Reklamy Google | |
Gość: akacja71 praktykant |
|
| |
Gość: gmots praktykant |
|
| |
Gość: Racjonalista78 praktykant |
W moim przekonaniu to lepiej w Warszawie coś znaleźć. Bez
sensu dojeżdżać codziennie tyle czasu. |
| |
Gość: wika7 praktykant |
|
| |
offline groszka doświadczony
|
Fakt, często w cenie mieszkania można kupić segment. Warto to przemyśleć, nawet jak trzeba może trochę dalej dojechać. Jednak dom to dom, a kilkaset złotych w razie kredytu też ma znaczenie. Dobrym przykładem jest inwestycja Osiedle Stoczniowców 3 dewelopera Aras. To osiedle domów bezczynszowych. Fajnie przygotowanych, przemyślanych, prostych w aranżacji. |
|
Stron: 17 ▾ ◂◂ ◂ 11 12 13 14 15 ▸ ▸▸