Mieszkanie w Warszawie, czy pod miastem?

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  11 12 13 14 15  ▸  ▸▸

21 lutego 2018, 11:50

Zgadzam sie: good 0 bad

w samym centrum to nie bardzo, przypomina mi to czasy studenckie i bardzo to było wygodne, ale teraz przy trójce dzieci i różnych szkołach nie jest to najlepsza opcja dlatego szukam czegoś z dobrymi dojazdami ale jednak nie tak ściśle w centrum. Wola wydaje mi się akurat, tylko jeszcze nie wiem czy jest tam jakiś deweloper, który będzie coś stawiał.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lutego 2018, 09:44

do centrum się nie pchaj, nie ma sensu. jeśli odpowiada ci coś wysokiego w stylu loftów to inwestplan teraz ma na Woli lofty norwida. całkiem całkiem pomysł, sam jestem ciekawy jak im to wyjdzie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lutego 2018, 13:46

Osobiście wolę mieszkanie w mieście. Niedawno zresztą kupiłam wymarzone mieszkanie w inwestycji "Nowe Bemowo" dewelopera www.apm-development.com.p. Nic tylko czekać na odbiór :)

Zgłoś | Cytuj | Link

15 marca 2018, 10:18

dom moim zdaniem to dom, jest większy, praktyczniejszy, jest ogródek, generalnie kawałek przestrzeni dla siebie. Mogę polecić inwestycje tego dewelopera http://pbekodom.pl/ bardzo ładnie buduje, tak profesjonalnie i po prostu niemasowo.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 marca 2018, 11:16

Ogladalismy mieszkania z roznych lokalizacjach i skupilismy sie na Wawrze, obejrzelismy 3 mieszkania budynkach na nowym osiedlu Miasteczko Wawer - rozne rozklady, metraże oscylowały w okolicy 60m i wybralismy ostatecznie jedno z widokiem na las od tylnej strony budynku, mieszkanie z duzym tarasem i swietnym widokiem, nie ma samochodow pod oknami, cicho spokojnie i blisko natury

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 marca 2018, 19:00

Ja bym stawiała na mieszkanie pod miastem :) Dojazdy teraz wszędzie są dobre, a moja znajoma kupiła sobie mieszkanie w Piasecznie i jest bardzo zadowolona. Inwestycja nazywała się Dom Marzeń i jest zlokalizowana w bardzo przyjaznej okolicy.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2018, 21:11

Pod miastem? masakra, dojazdy by mnie wykończyły, w grę jeśli chodzi o kupno mieszkania wchodzi tylko Wola ewentualnie jeszcze ścisłe centrum. a Piaseczno jest tak zakorkowane, że makabra.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 kwietnia 2018, 19:34

W moim przekonaniu to lepiej w Warszawie coś znaleźć. Bez sensu dojeżdżać codziennie tyle czasu.
Ostatnio też miałem podobne dylematy, ale znalazłem stronę: www.artdecowola.pl/ i się przekonałem :)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 kwietnia 2018, 19:37

Praga płd ma fajny dojazd, ciekawe miejsca na spacery, jest trochę cicho, bardzo się przywiązałam do tego miejsca, nie zamierzam się wyprowadzić, i gdyby coś budowali w rozsądnych cenach to nawet może bym to rozważyła

Zgłoś | Cytuj | Link

17 kwietnia 2018, 22:46

Fakt, często w cenie mieszkania można kupić segment. Warto to przemyśleć, nawet jak trzeba może trochę dalej dojechać. Jednak dom to dom, a kilkaset złotych w razie kredytu też ma znaczenie. Dobrym przykładem jest inwestycja Osiedle Stoczniowców 3 dewelopera Aras. To osiedle domów bezczynszowych. Fajnie przygotowanych, przemyślanych, prostych w aranżacji.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  11 12 13 14 15  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 10 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...
  • Mieszkanie deweloperskie w Krakowie Liczba postów: 22 Grupa: Nieruchomoś... Na pewno jest całkiem sporo osób, którym zależy na tym aby kupić po prostu nowe mieszkania. Ja za to jestem zdania, że również fajną kwestią jest mieć możliwość...
  • Sprawdzaj mieszkanie / dom przed kupnem Liczba postów: 32 Grupa: Nieruchomoś... ATAL realizuje inwestycje, które cieszą się uznaniem dzięki dbałości o detale i zastosowaniu nowoczesnych technologii. Mieszkania są przestronne i funkcjonalne,...
  • kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 424

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >