Mieszkanie w Warszawie, czy pod miastem?

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  12 13 14 15 16  ▸  ▸▸

18 kwietnia 2018, 17:59

Zgadzam sie: good 0 bad

To jest kwestia indywidualna, wiadomo że każdy poleci co innego. Ja zdecydowałem się w kazdym razie na mieszkanie w Warszawie, dokładniej mówić w Wilanowie i jestem zadowolony. Wszędzie mam blisko, samo mieszkanie było w dobrej cenie i jest bardzo komfortowe. Znalezione przez pośrednika Eugeniusza Jaworskiego - tel. 603 195 624 , które szczerze polecam, bo nasza współpraca przebiegła bezproblemowo

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 kwietnia 2018, 10:48

mój problem polega na wyborze między dwoma mieszkaniami. jedno na Natolinie stare budownictwo, cena atrakcyjna ale niestety już wiadomo, że cała łazienka do zrobienia i możliwe, że instalacja elektryczna do wymiany bo było jakieś zalanie; a nowym deweloperskim stanem na Woli na które musiałabym wziąc większy kredyt, ale wiadomo nówka... poradźcie coś

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 kwietnia 2018, 20:38

W stare bym nie szedł....... No może jeśli masz męża i cierpliwość ;) ale z tego co piszesz za dużo do zrobienia. Za to Wola piękna, chyba inwestplan coś tam robił, bo narzeczona się wkręciła, że lofty

Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2018, 12:17

Szczerze Wam powiem, że oglądałem ostatnio z żoną domy w komorowie bo jesteśmy zaintersowani kupnem lub wybudowaniem własnego i wiele fajnych inspiracji znaleźliśmy. Rozmawialiśmy z kilkoma rodzinami nawet i polecono nam http://www.ventana.pl/domy-i-rezydencje/ascot / konkretnie projekt domu ascot co byscie o nim powiedzieli? Faktycznie funkcjonalny i wart uwagi?

Zgłoś | Cytuj | Link

29 kwietnia 2018, 18:44

plac szembeka te okolice, jeżdże i widze ze cos tam sie rusza, nie znam dokładnie co i kto, ale od jakiegos czasu jest tam spory ruch a miejsce swietnie, mozesz sprawdzic

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 maja 2018, 15:32

Ja mogę powiedziec na przykladzie wlasnego doswiadczenia ze ten co stawial nowe bloki na osiedlu Miasteczko Wawer jest w porządku, wysoki standard, bardzo ladne bloki, duze meiszkania z tarasami po 80 metrow nawet i piekny widok na las z tylu budynku

Zgłoś | Cytuj | Link

3 maja 2018, 10:39

Ja kupiłem na osiedlu Dźwigowa Park na Włochach. Czekam teraz na obiór kluczy, jestem mega zadowolony z zakupu. Do wyboru miałem jeszcze 75 metrów na Mokotowie, ale szczerze powiem przestraszył mnie tłok oraz cena. Tu na Włochach jest spokojniej, dużo zielni, generalnie wygodniej.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 maja 2018, 12:19

Ja z partnerką kupiliśmy również segment na osiedlu Leśny Kwiat pod Warszawą. To miejsce jak i cały Józefosław mają ogromny potencjał. Super położenie, dogodny dojazd do Wawy i piękne widoki. Jak dla mnie to mieszkanie tylko pod miastem!

Zgłoś | Cytuj | Link

17 maja 2018, 10:47

Użytkownik Gość: Waldek88 napisał: W stare bym nie szedł....... No może jeśli masz męża i
cierpliwość ;) ale z tego co piszesz za dużo do
zrobienia. Za to Wola piękna, chyba inwestplan coś tam
robił, bo narzeczona się wkręciła, że lofty

Na Ochocie też masz super apartamenty http://www.siewierska18.pl/ i to nowiutkie, piękne, luksusowe, atrakcyjnie położone wśród dużych parków i blisko centrum miasta, rewelacja po prostu

Zgłoś | Cytuj | Link

25 maja 2018, 20:17

Myślę, że w Warszawie też można znaleźć ciekawe oferty mieszkań. Ja niedawno skorzystałam z pomocy pośrednika nieruchomości http://www.kuznianieruchomosci.pl i wyszukali nam z mężem świetną ofertę. Polecam tę stronę!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  12 13 14 15 16  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 10 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...
  • Mieszkanie deweloperskie w Krakowie Liczba postów: 22 Grupa: Nieruchomoś... Na pewno jest całkiem sporo osób, którym zależy na tym aby kupić po prostu nowe mieszkania. Ja za to jestem zdania, że również fajną kwestią jest mieć możliwość...
  • Sprawdzaj mieszkanie / dom przed kupnem Liczba postów: 32 Grupa: Nieruchomoś... ATAL realizuje inwestycje, które cieszą się uznaniem dzięki dbałości o detale i zastosowaniu nowoczesnych technologii. Mieszkania są przestronne i funkcjonalne,...
  • kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19470 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 335

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >