Mieszkanie w Warszawie, czy pod miastem?

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

25 stycznia 2017, 10:44

Zgadzam sie: good 0 bad

A co myślicie o inwestycji firmy Grupo Lar przy ulicy Duracza10 w Warszawie? Mają duży wybór mieszkań, a jeśli chodzi o tereny zielone to jest bliskie sąsiedztwo parków Herberta i Olszyna a także dostęp do pobliskiej stacji metra Słodowiec umożliwiającej łatwy dojazd do szkoły czy też pracy. Uważam, że warto zastanowić się nad ich ofertą mieszkań.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 stycznia 2017, 12:03

Zdecydowanie Warszawa, u mnie pod uwagę wchodziło osiedle Włochy i tam znaleźliśmy mieszkanie w ładnie wkomponowanej kamienicy, z własnym ogródkiem, nie daleko jest park, lodowisko i basen.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 stycznia 2017, 09:26

Tak, zdecydowanie te okolice, a ogólnie stolica robi dużą różnicę. Ludzie chcą mieszkać w lepszych warunkach, szukają atrakcyjniejszego otoczenia. Czy w tym jest cokolwiek zaskakującego? Radzymin jest świetnym przykładem pokazującym, że można żyć na bardzo dobrym poziome wydając znacznie mniejsze pieniądze.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 stycznia 2017, 11:34

Nie, dla mnie to nie jest nic zaskakującego. Wychowałam się w małym mieście, na studiach i kilka lat później mieszkałam w Warszawie. Teraz mam tutaj pracę, ale mieszkać wolę z dala od tego zgiełku. Nie chcę tu wychowywać dzieci, wolę spokój, ciszę, dużo zieleni. Dlatego właśnie na te Marki się decydujemy. Druga sprawa to cena. Zobaczcie, w Warszawie to może na maleńkie dwa pokoje moglibyśmy sobie pozwolić, a tutaj mamy przestronne mieszkanie z ogródkiem za tę samą kasę.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lutego 2017, 18:44

Myślę, że dużo ludzi rzuci się na te nowe mieszkania w Miasteczku Wawer, głośno się ostatnio o tym mówi, ponieważ to jedna z największych inwestycji ostatnio w Warszawie, ma powstać 1000 nowych mieszkań wiec bedzie w czym wybierać, a podobno już ludzie dużo zarezerwowali meiszkań, w tym roku ma byc oddanych do użytku 63 mieszkania.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 lutego 2017, 09:25

Radzymin i Akacjowa Aleja. Im dalej od miasta tym lepiej, potencjał jest znacznie większy, otoczenie ładniejsze, a przynajmniej na to wygląda. W ostatnich latach wiele się pod tym względem zmieniło. A jak będzie dalej? Raczej trend ucieczek ze stolicy nadal będzie postępował.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 marca 2017, 14:27

Sama słyszałam sporo pozytywnych opinii na temat firmy Grupo Lar, jak również świetnej obsługi klienta w ich biurze sprzedaży. Dla siebie jednak wybrałabym inną ich inwestycję- Bliskie Bemowo, mieszczące się przy ulicy Powstańców Śląskich 58A. Przede wszystkim za tym wyborem przemawia do mnie cicha okolica, oraz przedszkola i szkoły znajdujące się w pobliżu. Dodatkowo budynek, w którym znajdują się mieszkania jest nowoczesny, a ich układ jest naprawdę ciekawy. Jak dla mnie ta opcja jest wręcz idealna.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 marca 2017, 18:11

Zdecydowanie dom pod miastem. Na przykład możecie sobie zerknąć na takie realizacje http://pbekodom.pl/ bardzo wysoki standard, przyjemna okolica, cenowo też chyba lepiej niż w przypadku budowy od podstaw.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 marca 2017, 22:35

Również uważam, że lepiej zakupić mieszkanie pod Warszawą. W ten sposób można wiele zyskać. Sprawdźcie sobie koniecznie tę ofertę http://www.radnych2.pl . Inwestycja jest naprawdę rewelacyjna i to pod każdym względem. Osiedle Radnych 2 zlokalizowane jest w Józefosławie - 15 km od Centrum Warszawy.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 kwietnia 2017, 10:45

Nam się już znudziły centra miast, dlatego postanowiliśmy zamieszkać w okolicach http://podpoznaniem.pl/ - mimo że trzeba trochę dalej dojeżdżać to i tak nie zamienilibyśmy się na mieszkanie w centrum.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 18 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...
  • Odbiór mieszkania od dewelopera Liczba postów: 9 Grupa: Nieruchomoś... Warto poczytać artykuły, w których mowa o odbiorze. Tam na pewno znajdziemy wiele potrzebnych informacji.
  • Wybór dewelopera w Warszawie Liczba postów: 38 Grupa: Nieruchomoś... Super opcją jest obecnie kupno mieszkania pod wynajem, polecam zapoznać się z ofertą APM Development http://lokaleinwestycyjne.pl/. Takie mieszkanie to szybki z...
  • deweloper we Wrocławiu Liczba postów: 371 Grupa: Nieruchomoś... Ja zdecydowałam się na wybór dewelopera inkom we Wrocławiu. Myślę, że warto. Wszystkie informacje były mi przekazywane. Serdecznie polecam.
  • Mieszkanie deweloperskie w Krakowie Liczba postów: 28 Grupa: Nieruchomoś... Na pewno jest całkiem sporo osób, którym zależy na tym aby kupić po prostu nowe mieszkania. Ja za to jestem zdania, że również fajną kwestią jest mieć możliwość...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19740 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 191

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >