Minimalistyczna łazienka

« Powrót do artykułu: Minimalistyczna łazienka | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

24 kwietnia 2015, 13:42

Zgadzam sie: good 0 bad

Fiolety podobne trochę do mebli Meridian - podobny design mam w swojej łazience.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 lutego 2016, 17:21

Dla mnie minimalistyczne wnętrze to takie, w którym znajdują się tylko niezbędne urządzenia i sprzęty. Ewentualnie można poszeleć z armaturą łazienkową i mogą być bardziej ekstrawaganckie, a tak to raczej proste, geometryczne kształty.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 marca 2016, 10:04

Mi podobają się wnętrza typu loft ale z odrobiną ekstrawagancji. Więc łazienkę urządziłabym w podobnym klimacie. Stonowane kolory, proste meble, ale jakies odjechane dodatki.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 marca 2016, 14:14

Myślę,że duża rolę podczas urządzenia i wyposażenia minimalistycznej łazienki odgrywają stylowe meble na które się zdecydujemy. Jeżeli szukacie oryginalnego i niebanalnego stylu,polecam zerknąć na www.Vocco.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

2 czerwca 2016, 15:57

Użytkownik Gość: maurelio napisał: Dla mnie minimalistyczne wnętrze to takie, w którym
znajdują się tylko niezbędne urządzenia i sprzęty.
Ewentualnie można poszeleć z armaturą łazienkową i
mogą być bardziej ekstrawaganckie, a tak to raczej proste,
geometryczne kształty.

Ja sie z tym bardzo zgadzam. Dla mnie najważniejsze jest żeby wnętrze było harmonijne i uporządkowane. Dobrze sie czuję w takich pomieszczeniach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 czerwca 2016, 13:34

W takim razie nic nie stoi na przeszkodzie aby wykonać taką łazienkę,zaglądaliście może na Vocco.pl ? Jeżeli nie to teraz jest najlepsza opcja aby nadrobić zaległości i wybrać coś dla siebie:)

Zgłoś | Cytuj | Link

8 czerwca 2016, 16:46

Fajne są takie łazienki, lubię taki surowy styl. Mogę ci polecić firmę, wykonującą kabiny prysznicowe na wymiar np. http://term-glass.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lipca 2016, 13:02

Łazienka sama w sobie jest raczej miejscem minimalizstycznym w większości domów, ale fakt można to zrobić jeszcze bardziej mini niż nam się wydaje, jakiś czas temu widziałem projekt Dekorus - http://www.dekorus.waw.pl/pl/projektowanie,12 ,1.lhtm który zrobił na mnie wrażenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lipca 2016, 11:04

A co sadzicie o tym aby wykończyć swoja łazienkę kamieniem naturalnym? Wtedy jako całość będzie prezentować sie naprawdę pięknie,bardzo oryginalnie. Przykładowe aranżacje znajdziecie na Kamieniarstwo.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lipca 2017, 19:25

Dobrze zaaranżowana łazienka w minimalistycznym stylu może wyglądać rewelacyjnie. Jeżeli szukasz jakiegoś wyposażenia wnętrza to ja polecałabym Ci zajrzeć do nich
http://megalazienki.pl/producent/id/109 bo mają ogromny wybór i dobre ceny. Myślę, że znajdziesz tam wszystko co potrzebne do nowej łazienki :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 17 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Dobrą alternatywą dla tynków dekoracyjnych, betonu architektonicznego, tapet czy kamieni są płytki klinkierowe. King Klinker https://kingklink...
  • Jaka powinna być nowoczesna łazienka? Liczba postów: 37 Grupa: Wnętrza Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta najróżniejszych kabin sanitarnych...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 24 Grupa: Wnętrza W celu osiągnięcia efektu wymarzonej sypialni warto skorzystać z pomocy biura architektonicznego www.project-art.pl[url] Dzięki doświadczeniu osób zajmujących....
  • Sprzątanie na miarę XXIw. Liczba postów: 116 Grupa: Wnętrza Dbanie o dom w sposób ekologiczny jest dużo łatwiejsze. Produkty Ludwik Ekologiczny to idealna odpowiedź na potrzeby współczesnych gospodarstw domowych. Skutecz...
  • Jak dobrać akcesoria do łazienki? Liczba postów: 253 Grupa: Wnętrza Pytanie co chce się osiągną, jak dla mnie taki dodatek może zmienić charakter całego wnętrza. Hitem są dla mnie akcesoria, które oferuje sklep lazienkaplus.pl i...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 458

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >