offline mirka1232 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline widar fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline elgregpt praktykant
|
Bardzo ciekawe propozycje powyżej. Zapraszam również do siebie na www.elgreg.pl gdzie można zobaczyć nowoczesne oświetlenie. na szczególną uwagę zasługują lampy Eglo. Druga lampa którą kolega przedstawił to lampa podłogowa Reality, bardzo ciekawy stylistycznie model idealnie nadający się do nowoczesnych pomieszczeń. |
| |
offline olampa majster
|
Lampy stojące to również lampy bez tzw. nogi, również
nowoczesne. |
Ten post był edytowany przez olampa dnia: 13 lipca 2011, 12:43 | |
| |
offline kanders kierownik
|
Ja osobiście chciałbym mieć w domu bardziej system
oświetleniowy a niżeli poszczególne lampy, lampki itp. |
Ten post był edytowany przez kanders dnia: 13 lipca 2011, 10:31 | |
| |
Reklamy Google | |
offline newdesign ekspert
|
|
| |
offline pitrek88 kierownik
|
|
| |
offline olampa majster
|
Paski na takim suficie możemy pochować w profile z mleczna
bądź przezroczysta plexi. |
Ten post był edytowany przez olampa dnia: 13 lipca 2011, 15:45 | |
| |
offline Sabrina praktykant
|
|
| |
offline pitrek88 kierownik
|
|
|
Minimalistyczne lampy do wnętrz w kilku rodzajach
«
Powrót do artykułu: Minimalistyczne lampy do wnętrz w... | «
Powrót do grupy: Oświetlenie wnętrz
Ostatnio na forum
- Jaka lampa do salonu? Liczba postów: 37 Grupa: Oświetlenie... Wszystko co potrzebne do wystroju domu lub jego wyposażenia znajdziesz w tym sklepie https://gdonline.pl/UpFun/pr/88 Jest to azjatyckie centrum handlowe więc w....
- barek i alkohole Liczba postów: 57 Grupa: Oświetlenie... Czy ktoś może polecić sprawdzone miejsce w Warszawie, gdzie można skorzystać z profesjonalnego odtrucia alkoholowego? Zależy mi na bezpieczeństwie i profesjonal...
- czy takie lampy są znów modne Liczba postów: 112 Grupa: Oświetlenie... Mega interesujące lampy drewniane widziałem tutaj: https://eco-deco-art.pl/lampy/. Lampy jednak bardzo nietypowe i robione ręcznie na zamówienie. Cena jednak wy...
- OBZOR - włączniki i gniazda Liczba postów: 24 Grupa: Oświetlenie... Niestety ja póki co jeszcze tych rozwiązań nie znam ale za to chcę powiedzieć, że całkiem istotną sprawą jest to aby wiedzieć również jak ważną sprawą jest to a...
- Świetliki dachowe Liczba postów: 4 Grupa: Oświetlenie... Rownież szukam opinii na temat takiego systemu doświetlania pomieszczeń. W najbliższym czasie będę musiał podjąć decyzję - inwestować w coś takiego, czy odpuści...