Mobilna pralnia

« Powrót do grupy: Trudne tematy

27 listopada 2019, 15:45

Zgadzam sie: good 0 bad

Siema, przychodzę dziś do Was z takim pytaniem - korzystał ktoś z Was może z mobilna pralnia w gdańsku? Chciałbym się dowiedzieć jak dokładnie to wygląda i czy cenowo jest mega różnica w porównaniu z klasyczną pralnią.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 listopada 2020, 15:41

To prawda, że nie ma co samodzielnie bawić się w czyszczenie dywanu. W domu nigdy tak dobrze nie wypierze się dywanu jak w pralni. Można tak powierzchownie usunąć brud, ale to nie to samo co pranie chemiczne. Ja co jakiś czas oddaje dywan do pralni https://www.pralnia-warszawianka.pl/ . Tu szybko i bardzo dokładnie czyszczą dywany różnego typu. Mam psa więc mój dywan po kilku tygodniach użytkowania wygląda nieciekawie, ale zawsze po praniu jest czyściutki i pachnący.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 kwietnia 2021, 07:56

Moja znajoma ostatnio na przykład przesłała bardzo dobrą ofertę http://www.prasowalnia.pl .Z tej oferty naprawdę warto teraz skorzystać.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2021, 11:40

gay dating site scam
gay dating in barcelona
gay dating pittsburgh

Zgłoś | Cytuj | Link

18 sierpnia 2021, 07:44

spain gay dating
gay dating duluth mn
best gay dating sites 2021 utah

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 września 2021, 06:50

adam plus adam gay dating
interracia gay local dating
dating for gay men

Zgłoś | Cytuj | Link

9 października 2021, 18:05

best resume writing services
video editing service

Zgłoś | Cytuj | Link

12 października 2021, 10:22

Pierwszy raz o czymś takim słyszę...

Zgłoś | Cytuj | Link

3 listopada 2021, 21:05

writing compare and contrast essay
write analysis essay
writing essays for money

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• samochód Liczba postów: 170 Grupa: Trudne tema... Interfejsy diagnostyczne oferowane na tej stronie to inwestycja, która szybko się zwraca. Urządzenia te pozwalają na precyzyjną diagnostykę wielu modeli samocho...
  • Białka Tatrzańska Liczba postów: 61 Grupa: Trudne tema... Czy warto tam pojechać?
  • Potrzebny adwokat Liczba postów: 425 Grupa: Trudne tema... Wybór odpowiedniego specjalisty do rozwiązania delikatnych spraw wymaga staranności i zaufania. Najlepszy detektyw to osoba, która łączy profesjonalizm z pełną....
  • praca i co dalej Liczba postów: 154 Grupa: Trudne tema... robote jesli chodzi o niemcy znajdziesz w mondi https://mondi.pl/oferty/praca-w-niemczec h/ solidnie placa, opieke na miejscu zapewniaja wiec latwiej sie na miej...
  • Meska Elegancja Liczba postów: 24 Grupa: Trudne tema... Zainteresowanym tematem mogę polecić ofertę sklepu, z którego sam niejednokrotnie korzystałem. Jeżeli chodzi o mnie, to często korzystam z oferty sklepu interne...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19438 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 144

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >