Modna kuchnia

« Powrót do artykułu: Modna kuchnia | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

14 marca 2016, 17:30

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja nie zawsze patrzę na modę, tylko na swoje upodobania i preferencje. Dlatego zdecydowałam się na białą kuchnię od Verlani z drewnianym wykończeniem. Wydawało mi się, że biel to niepraktyczny kolor, ale teraz widzę, że każda przestrzeń brudzi się tak samo.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 marca 2016, 11:20

Bardzo ładne sa takie kuchnie wykonywane z pełnego drewna, od razu widać różnicę między takimi szafkami, a modułowymi z marketu. Dwa – jak dodatsz sobie takie blaty http://www.dario-stone.pl/ to będzie elegancko.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 marca 2016, 12:57

A co sądzicie o białych kuchniach? Są bardzo modne

Zgłoś | Cytuj | Link

6 kwietnia 2016, 08:10

Myślę, że o wiele bardziej niż modą powinniśmy kierować się własnym gustem. Wtedy nasza kuchnia będzie się nam w stu procentach podobać, a chyba o to właśnie chodzi? :) Co do mojej kuchni, to postawiłam w niej na jasne odcienie - od zawsze marzyła mi się kuchnia w odcieniach bieli i ecru, stąd ten wybór. Mam w niej białe meble z frontami na wysoki połysk oraz wyspę kuchenną na środku. Projektem i wykonaniem mebli zajęło się jedno ze studiów z sieci Max Kuchnie - ich pracę oceniam bardzo dobrze, bo meble są naprawdę dobrej jakości, poza tym otrzymałam od nich wiele cennych rad i uwag dotyczących doboru odpowiednich sprzętów AGD.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2016, 22:06

Myślę, że znaczenie ma tu wygląd i cena. Jak sobie zobaczysz kilka projektów to sobie coś wybierzesz. Ja znam stronę http://www.kuchniewarszawa.com.pl to też w wolnej chwili zerknij, może coś akurat Ci się spodoba i będzie cenowo odpowiadać.

Ten post był edytowany przez januszko dnia: 28 kwietnia 2016, 22:07
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 kwietnia 2016, 10:31

Kuchnia musi się Tobie podobać. Styl się zmienia i trendy się zmieniają, ale zawsze możesz zdecydować się na coś ponadczasowego. W tym wypadku świetnie sprawdzi się np. drewno :)

Zgłoś | Cytuj | Link

29 kwietnia 2016, 10:36

oczywiście, że najlepiej zdać się na swój gust, ale warto też zwrócić uwagę na to czy będą to meble funkcjonalne i chyba lepiej nie kombinować za bardzo z kolorami. Nam firma www.siemieniako.pl, zaprojektowała i wykonała, bardzo ładne i solidne meble w przyzwoitej cenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 maja 2016, 09:08

Myślę, że w kuchni bardzo ciekawie wyglądają panele szklane. Na http://www.druknaszkle.pl/ możecie znaleźć ofertę takich paneli szklanych, które myślę, że również i was przekonają do siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 maja 2016, 13:52

Moim zdaniem modna i stylowa kuchnia,to przede wszystkim odważne i nietypowe kolory płytek oraz mebli,nie sądzicie? To zawsze może diametralnie zmienić oblicze pomieszczenia i nadać mu innego stylu,akurat na Vocco.pl będziemy w stanie stworzyć,zaaranżować i wyposażyć całą kuchnię:)

Zgłoś | Cytuj | Link

22 czerwca 2016, 23:03

Potrzebuję namiar do jakieś firmy z Warszawy, któa robi takie panele szklane wraz z dostawą. Mam własny pomysł :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 17 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Dobrą alternatywą dla tynków dekoracyjnych, betonu architektonicznego, tapet czy kamieni są płytki klinkierowe. King Klinker https://kingklink...
  • Jaka powinna być nowoczesna łazienka? Liczba postów: 37 Grupa: Wnętrza Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta najróżniejszych kabin sanitarnych...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 24 Grupa: Wnętrza W celu osiągnięcia efektu wymarzonej sypialni warto skorzystać z pomocy biura architektonicznego www.project-art.pl[url] Dzięki doświadczeniu osób zajmujących....
  • Sprzątanie na miarę XXIw. Liczba postów: 116 Grupa: Wnętrza Dbanie o dom w sposób ekologiczny jest dużo łatwiejsze. Produkty Ludwik Ekologiczny to idealna odpowiedź na potrzeby współczesnych gospodarstw domowych. Skutecz...
  • Jak dobrać akcesoria do łazienki? Liczba postów: 253 Grupa: Wnętrza Pytanie co chce się osiągną, jak dla mnie taki dodatek może zmienić charakter całego wnętrza. Hitem są dla mnie akcesoria, które oferuje sklep lazienkaplus.pl i...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 373

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >