offline ![]() Kamilameble.pl fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() KamilLach doświadczony
![]() |
Jeżeli chodzi o gniazdka i tym podobne drobne sprzęty elektryczne to ja do siebie do domu zamawiałem je na http://www.egniazdka.pl/ sprawdzają się, a to już będzie w jakiś czas po budowie. Najlepsze było to, że w zabieganiu budowlanym nie musiałem ruszać się z domu, tylko wszystko wybrałem przez internet, zwłaszcza wtedy ta opcja była dla mnie zbawienna. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() DoOzdabiania.pl kierownik
![]() |
|
Ten post był edytowany przez DoOzdabiania.pl dnia: 28 maja 2015, 16:53 | |
| |
![]() Gość: Kurys praktykant |
To nic złego jeśli ktoś chce mieć inne gniazdka niż klasyczne. Każdy ma wybór. Można zdecydować się na spokojne białe, klasyczne gniazdka. A można i zaszaleć. Np mi mega podobają się gniazdka od ospela. Mają serie sonata i u siebie założyłem gniazdka w kolorze szampański złoty :) Fajny, klasyczny wygląd i nietuzinkowy kolor to bardzo ciekawe połączenie. Poza tym są łatwe w montażu i niedrogie :) |
| |
![]() Gość: Szuna praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Kamilameble.pl fachowiec
![]() |
|
| |
![]() Gość: PAWLACZEK praktykant |
|
| |
offline ![]() MariaWolek inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() Smarttrans.net.pl majster
![]() |
|
| |
![]() Gość: Basienka praktykant |
Ja tez nie lubię białych gniazdek ;) tzn nie lubie białych ramek;) dlatego ja osobiście wybieram ospela , bo tutaj gniazdka czy tam właczniki maja dośc bogate wzornictwo , co jakiś czas wychodzi nowa kolekcja ;) oczywiście ja wymieniam gniazdka wtedy jak się zużyją ;) |
|
Modne gniazdka?
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- nowoczesne łóżko Liczba postów: 227 Grupa: Najnowsze t... Może ktoś z was zdecydował by się na bardzo dobre łóżka chowane w szafie . Sam takie łóżko kupiłem kilka tygodni temu i jestem z tego powodu bardzo zadowolony.
- Podłoga Liczba postów: 126 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukacie idealnych listew przyściennych do swojej podłogi, to warto sprawdzić listwy malowane pod określony kolor. Świetnie dopasowują się do każdego wnęt...
- Firanki, czy rolety? Liczba postów: 491 Grupa: Najnowsze t... Zgadzam się, rolety to świetne rozwiązanie – praktyczne i estetyczne jednocześnie. Sam długo zastanawiałem się nad wyborem i ostatecznie postawiłem na rolety od...
- Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 98 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
- Meble tapicerowane Liczba postów: 196 Grupa: Najnowsze t... A jak chodzi o Krzesła z tkaniny szenilowej - to koniecznie sobie zobaczcie propozycje Mivi Home. Tam znajdziecie nie tylko coś stylowego, ale prze...