Monitoring

« Powrót do grupy: Inteligentny dom

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13  ▸

12 listopada 2020, 15:36

Zgadzam sie: good 0 bad

Ciekawe jak trudno jest zamontować monitoring.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 lutego 2021, 09:22

Nie ma z tym żadnego problemu. Na rynku istnieją firmy specjalizujące się w doborze, sprzedaży i montażu systemów monitoringu. Ja w tym zakresie korzystałem z usług firmy www.it-home.pl. Kamery doskonale chronią teren mojej posesji i firmy. Jestem bardzo z nich zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 marca 2021, 18:28

Moim zdaniem montaż monitoringu warto powierzyć fachowcom. U nas w firmie monitoring montowała ta ekipa http://mmatech.pl/monitoring/. Szczerze polecam. Zainstalowali nam też videodomofony, które mocno ułatwiają nam pracę.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 kwietnia 2021, 15:37

Monitoring super sprawa, jednak nie na każdą kieszeń.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 kwietnia 2021, 17:45

Hej czy może ktoś polecić najprostsze urządzenie przywoławcze z którego jest zadowolony? Zastanawiam się też czy centrale pożarowe mają sens i czy sygnalizacja pożaru jest niezbędna. Może ma ktoś jakieś doświadczenia z centrala pożarowa siemens ewentualnie co sądzicie o honeywell esser czy jest lepszy od chociażby esser flex ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 sierpnia 2021, 17:34

Uważam, że zarówno gotowy dom, jak i budowa powinna mieć odpowiednią ochronę. Ja korzystam z ochrony wizyjnej w SGU do monitorowania bezpieczeństwa domu, biura i placów budowy. Zależało mi na prewencyjnych działaniach, natychmiastowej reakcji oraz możliwości zdalnego zarządzania. To wszystko otrzymałem. Ofertę dopasowali do moich potrzeb. Polecam.

Tutaj znajdziecie więcej informacji: [URL]https://sgu.com.pl/[/URL]

Zgłoś | Cytuj | Link

14 sierpnia 2021, 10:50

Nie używam, ale chyba się zdecyduję na taką opcję.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 sierpnia 2021, 13:34

No właśnie i co będzie lepszy monitoring analogowy, czy może jednak WiFi

Zgłoś | Cytuj | Link

25 sierpnia 2021, 11:14

Co chcesz zobaczyć na kamerze ? Jak przychodzi gość w kapturze, czapeczce i masce ? Zrób sobie jakiś alarm. Jak już bardzo chcesz kamerę to zrób sobie zestaw router z LTE + najprostsza kamera z zapisem w chmurze i detekcją na ruch. Dostaniesz info na tel. A może na ten czas wykupienie jakiejś ochrony typu: Solid, Justus lub inne ?

https://sklep-ecsystem.pl/category/szafy-rack

Polcam kontakt z firmą. Powinni dobrać najlepszy system monitoringu i alarmu.

Ten post był edytowany przez london dnia: 31 sierpnia 2021, 10:37
Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2021, 08:21

Ja polecam Wam która oferuje system sygnalizacji włamania i napadu - w swojej ofercie prócz rozwiązań typu system sswin maja:
- systemy dostępu
- systemy sygnalizacji pożarowej
- systemy przywoławcze.
Zapraszam na: draftel.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• brama wjazdowa Liczba postów: 12 Grupa: Inteligentn... Ja akurat wolałbym wybrać przesuwną, bo nie zajmuje tyle miejsca i według mnie również dużo bardziej estetycznie się prezentuje.
  • Co sądzicie o automatyce w domu? Liczba postów: 168 Grupa: Inteligentn... Wszystkim tym, którzy poszukują eleganckiego designu i innowacyjnej technologii w jednym, polecam rozwiązania kontroli dostępu Schuco DCS. Zapewnia ono pełny og...
  • moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 16 Grupa: Inteligentn... Z własnego doświadczenia mogę polecić montaż moskitier na okna. To świetny sposób, żeby latem cieszyć się świeżym powietrzem bez obawy o owady w domu. U mnie sp...
  • Warto założyć klimatyzację? Liczba postów: 24 Grupa: Inteligentn... Zastanawiam się również nad odpowiednimi czujnikami. Stabilna temperatura wpływa również na wydajność maszyn. Urządzenia, które pracują w odpowiednich warunkach...
  • koszt automatyki Liczba postów: 12 Grupa: Inteligentn... Automatyka budynku to temat bardzo na czasie. Coraz więcej firm oferuje tego typu rozwiązania. Ze względów bezpieczeństwa najlepiej jednak stosować przebadane s...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19436 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 213

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >