Monitoring mojego domu

« Powrót do grupy: Moja budowa

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

20 grudnia 2016, 12:05

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam forumowicze, piszę do was ponieważ mam problem ze znikającymi rzeczami z mojej posesji. Dopiero od miesiąca mieszkam z rodziną w nowo-wybudowanym domu. Chcieliśmy się jak najszybciej wprowadzić, żeby święta Bożego Narodzenia spędzić już w nowym domku. Niestety nie zdążyliśmy z ogrodzeniem, tzn przęsła do ogrodzenia + balustrady będą dopiero na wiosnę. Kilka razy zapomniałem schować narzędzia do garażu itd. I tak miałem montować kamery, ale nie wiem jaki rodzaj monitoringu sprawdzi się najlepiej. Na http://www.eltrox.pl/monitoring.html znalazłem kilka wariantów. Jaki wybrać? Co o nich sądzicie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 stycznia 2017, 11:23

Z doświadczenia wiem, ze system monitoringu domu jest najbardziej skuteczny jeżeli chcesz wiedzieć na bieżąco co się dzieje oraz zwiększyć tym samym bezpieczeństwo posesji. Ja wszystkie akcesoria i kamery zamawiałem na stronie IPKamery.pl i mogę polecić, miła obsługa i pełen profesjonalizm.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 kwietnia 2017, 06:23

Kamery na posesji to bardzo dobry pomysł. Jeśli nie wiesz jaki wariant monitoringu wybrać, najlepiej skontaktować się z firmą ochroniarską, która zajmuje się tym na co dzień. U nas monitoringiem i systemami alarmowymi zajmuje sie Impuls - http://impuls24.pl/oferta/ochrona/monitoring/ . Firma na rynku działa już przeszło 30 lat, tak więc mają nie tylko wiedzę i sprzęt ale i spore doświadczenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 czerwca 2017, 09:38

Też mam podobne zdanie w tej kwestii, jeżeli zależy Ci na odpowiednim poziomie bezpieczeństwa, to zdecydowanie warto dołożyć i wybrać dobry system monitoringu na którym się nie zawiedziemy.

www.My-house.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lipca 2017, 06:45

M y do monitoringu domu używamy kamer IP a dokładnie modelu KZ8 w rozdzielczości FullHD, detekcją ruchu z alarmem i możliwością rozbudowy karty pamięci do 128GB a jak ktoś chce to mozna podlączyc je do rejestratora dzieki standardowi ONFIV. W całkowitej ciemności wodoczność do 15-20m a nawet opcja robienia zdjęć zamiast nagrywania filmu ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 lipca 2017, 09:51

Witam polecam firmę od alarmów w Warszawie http://trans-sat.pl/alarmy-warszawa zajmują sie również monitoringiem

Zgłoś | Cytuj | Link

1 września 2017, 12:26

Witam Wszystkich na forum. Pod katem poprawy bezpieczeństwa na pewno jest to bardzo dobra opcja, tylko wybierz kamery które rejestrują obraz 24h na dobę w wysokiej jakości, to istotne.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 września 2017, 14:17

Zacznijmy od tego, że monitoring wcale nie musi być duży i widoczny. Poczytajcie sobie na temat zminiaturyzowanych kamer, które nagrywają w świetnej jakości - inteligentny monitoringbardzo ciekawy sprzęt już miałem od YI kamerki sportowe i były naprawdę wysokiej jakości.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2017, 10:36

Sam alarm to jedna kwestia, natomiast na początku aby zwiększyć bezpieczeństwo, niezbędny będzie odpowiedni system monitoringu i na tym polecam się skupić. Chętnie pomożemy dobrać kamery.

Kamery24.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

4 grudnia 2017, 08:09

Jeżeli mowa o dobrym i skutecznym monitoringu domu oraz posesji,to tka się składa że właśnie w tym się specjalizujemy i chętnie pomożemy, doradzimy na forum.

www.Alkampolska.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Czujnik wypełnienia szamba Liczba postów: 24 Grupa: Moja budowa Niezawodnym rozwiązaniem zapobiegającym przepełnieniu szamba może być zainstalowanie przewodowego systemu monitorowania z czujnikami mierzącymi poziom wody w g...
  • Studnia głębinowa Liczba postów: 2 Grupa: Moja budowa W ostatnim czasie wiercenie studni głębinowych łódzkie było kolejnym etapem prac na mojej działce. Po konsultacji z geologiem, który doradził najlepsze miejsce,...
  • Wiata Garażowa Liczba postów: 14 Grupa: Moja budowa Szukasz trwałego garażu, który szybko zrealizuje Twoje potrzeby? Sprawdź ofertę Stalblach. To producent u którego można kupić tanie garaże blaszane. Charakteryz...
  • panele fotowoltaiczne Liczba postów: 28 Grupa: Moja budowa Czytałem ostatnio na ten temat i w sumie z wyczytanych przeze mnie treści wynikało, że najlepiej będzie dokonać samodzielnych obliczeń, żeby zobaczyć, jak to w....
  • Odkurzacz na budowe Liczba postów: 47 Grupa: Moja budowa Inwestycja w automatyczny odkurzacz może wydawać się idealnym rozwiązaniem dla osób, które nie mają czasu na regularne sprzątanie. Te urządzenia mogą znacznie o...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 483

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >