offline ![]() ODB.com.pl doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() mazwoj fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() patent.x inżynier
![]() |
Znajomość producenta to pierwszy krok w dobrym montażu. W niektórych drzwiach przed montażem trzeba poluzować zawiasy, w przeciwnym przypadku przy zamknięciu zerwą się na zasadzie dźwigni. Niby pierdółka, nie znając się uszkodzisz je nawet już przed pierwszym zamknięciem. Tego gwarancja nie obejmie. |
| |
![]() Gość: Lobbo praktykant |
|
| |
offline ![]() patent.x inżynier
![]() |
Mimo, że pracuje z drzwiami u siebie zakładała mi osoba która w firmie tym się zajmuje. Nie jest łatwo złapać piony i poziom, wszystko równo i solidnie zrobić. Do tego niektóre drzwi mają takie smaczki o których możesz nie wiedzieć. W samochodach niektóre śruby trzeba przykręcać z danym momentem, w drzwiach przykładowo przed założeniem takich jednych drzwi trzeba o dwa obroty przekręcić zawias przez założeniem skrzydła. Inaczej wyrwiesz go. Dokręcenie to konieczność do transportu drzwi z fabryki do sklepu. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: monter11 praktykant |
[quote=patent.x]Mimo, że pracuje z drzwiami u siebie
zakładała mi osoba |
| |
offline ![]() ODB.com.pl doświadczony
![]() |
Montaż zarówno drzwi wewnętrznych jak i zewnętrznych jest bardzo istotny, głównie dlatego aby drzwi prezentowały swoja jakość i solidność, dobrze nam służyły przez cały okres czasu ich użytkowania. Na naszej stronie ODB.com.pl pomożemy dopasować idealne drzwi oraz okna do Waszego domu, zapraszamy :) |
| |
offline ![]() mazwoj fachowiec
![]() |
[quote=ODB.com.pl]Montaż zarówno drzwi wewnętrznych jak i
zewnętrznych |
| |
offline ![]() karola12 kierownik
![]() |
Podpytaj w RES DOM co warto wybrać, mają świetną ofertę drzwi, sama u nich kupowałam i jestem jak najbardziej zadowolona z wyboru: http://www.res-dom.pl |
Ten post był edytowany przez karola12 dnia: 29 listopada 2017, 14:16 | |
| |
![]() Gość: timy praktykant |
|
|
Montaż drzwi wewnętrznych
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 542 Grupa: Montujemy o... https://fora.warszawa.pl/
- drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 511 Grupa: Montujemy o... Szkoda, że program czyste powietrze został wstrzymany do końca marca. Wiele osób pyta o drzwi w tym programie. O ile drzwi są o tyle program jest zawieszony do....
- Okna do domu Liczba postów: 68 Grupa: Montujemy o... Jeśli okna najwyższej jakości, to zdecydowanie Schuco Living MD z PVC. Rozwiązanie to doskonale sprawdza się w budownictwie energooszczędnym i pasywnym. Siedmio...
- Jakie okna wybrać? Liczba postów: 897 Grupa: Montujemy o... Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić stronę, na której znajdziecie ofertę firmy MIROX, która jest producentem okien oraz drzwi, w tym np. drzwi...
- Montaż okien Liczba postów: 103 Grupa: Montujemy o... Szukasz idealnego rozwiązania do swojego wnętrza? Nasze plisy okienne na wymiar to doskonały wybór! Oferujemy produkty o wysokiej jakości w konkurencyjnych cena...