Montaż drzwi wewnętrznych

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

25 kwietnia 2018, 10:20

Zgadzam sie: good 0 bad

producent powinien oferowac serwis pogwarancyjny

http://www.lizurej.pl/okna-drewniane/systemy- okien/okna-retro-stylizowane/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 kwietnia 2018, 10:29

Jasne, że tak. Jest to w bardzo dobrym tonie, bo raz że taki serwis producencki ma części, to jeszcze wiedzę jak to wszystko poskładać w całość. U mnie w firmie szef też zawsze dba o zapas takich drobnych akcesoriów po przygodzie DRE z zawiasami sprzed jakiś 7-8 lat. Dużo producentów wtedy ocknęło się i zaczęło weryfikować swoich dostawców tak drobnych okuć, bo taka mała pierdoła mogłaby spowodować lawinę reklamacji i niebotyczne koszty. Do tego opinia o marce mogłaby być mocno nadszarpnięta jak to miało miejsce w przypadku drzwi Dierre i afery z kluczem serwisowym.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 kwietnia 2018, 12:45

a no właśnie, kto jak nie producent drzwi powinien dbać o szczegóły, w końcu odpowiada za to swoją renomą

Lizurej

Zgłoś | Cytuj | Link

5 maja 2018, 12:46

A czy ktoś z Was miał może kiedykolwiek styczność z produktem jakim są drzwi przesuwne HS Kraków? Zastanawiam się nad zakupem czegoś takiego jednak nie miałem nigdy z nimi do czynienia. Chętnie posłucham osób, które na takie rozwiązanie się zdecydowały i mają wyrobioną o nich opinie

Zgłoś | Cytuj | Link

8 maja 2018, 15:56

Tych konkretnie HSów nie znam, ale system sam w sobie jest bardzo dobrym pomysłem o ile zakupisz go w firmie, co zrobi to porządnie. Oczywiście fundamentalną sprawą jest poprawny montaż i podparcie HSa ze względu na jego wagę. On po prostu (w sumie jak każde okno) nie może wisieć w powietrzu. Polecane są do niego listwy pod całego HSa, które raz że wpłyną korzystnie na termikę, dwa że usztywnią całość i dobrze podeprą.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 maja 2018, 11:17

montaż jest bardzo ważny, warto by zrobiła to fachowa ekipa

dmuchańce

Zgłoś | Cytuj | Link

11 maja 2018, 13:38

Pamiętaj o zaopatrzeniu w odpowiedni zamek i zamknięcie! W końcu są to obowiązkowe elementy, niezbędne przy dalszym montażu drzwi. Warto, aby posłużyły jak najdłużej. Dlatego ja postawiłem na ofertę http://karolewscy.pl/ dzięki którym zakupiłem zamki o niezwykle solidnej jakości!

Zgłoś | Cytuj | Link

15 maja 2018, 09:31

Jakie ludzie głupoty są w stanie wypisywać. Widziałeś kiedyś sprzedawane drzwi bez zamka? Chyba tylko bezprzylgowe przesuwne tak się sprzedaje. Poza tym zamek w drzwiach jest niezbędny do montażu i późniejszego wyregulowania skrzydła, aby drzwi można było zakluczyć.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lipca 2018, 12:48

Jeżeli zajmujecie się montowaniem drzwi to polecam wam nawiązać współpracę z firmą www.firmakowal.pl Jest to hurtownia, która zajmuje się sprzedażą osprzętu do montażu drzwi. Mają bardzo dobre ceny i szeroką ofertę.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 sierpnia 2018, 11:45

Montażem drzwi w moim domu zajęła się firma, od której zakupiłem drzwi. Jeżeli mieszkacie w okolicach Koszalina to polecam wam zgłosić się do www.stolarkakoszalin.pl Sprzedają świetne drzwi oraz profesjonalnie je montują.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 156

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >