Montaż drzwi witrażowych w salonie?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

27 maja 2009, 17:22

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy ktoś z Was ma u siebie w domu drzwi witrażowe? Jak komponują się z całością mieszkania? Chciałbym w przyszłości takie zamontować i chcę pozbierać trochę opinii na ten temat. Pozdrawiam wszystkich :wink:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lipca 2009, 01:26

Jeżeli masz na myśli takie drzwi jak wejściowe do pawilonu przeszklone prawie na całej powierzchni to odradzam totalnie niepraktyczne do mieszkania. Sprzedaję drzwi od wielu lat ale jeszcze takiego pomysłu nie spotkałem, wolałbym zwykłe drzwi z dużą szybą matową niż takie. Porta ma w swojej ofercie duży wybór drzwi wewnątrz lokalowych powinno coś Ci się spodobać może zajrzyj na stronę i poprzeglądaj uważam że takie typowe drzwi będą lepsze niż to o co pytasz. Przez wiele lat ani razu nie spotkałem się z takimi drzwiami w mieszkaniu ponadto będą dużo kosztować.

pzdr.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 stycznia 2010, 16:17

A ja wręcz przeciwnie polecam, wyglądają świetnie zarówno w nowoczesnych wnętrzach jak i tych bardziej klasycznych (w zależności od wzoru witrażu). Nadają się także na drzwi zewnętrzne - wtedy witraż jest montowany jako trzecia wewnętrzna szyba w zestawie szyb zespolonych. Pod tym linkiem znajdziesz galerię takich drzwi: http://www.colourglass.poznan.pl/?k=strony_p&m=83&ns=18

Zgłoś | Cytuj | Link

8 stycznia 2010, 18:50

A ja miałam kiedyś takie właśnie witrażowe, tylko ze jak panowie montowali mi bramę garażową to mi je przypadkiem rozwalili. Wtedy też sprawę finansową załatwiliśmy przez tą bramę, ale ja teraz drzwi mam normalne, zwykle i jako użytkowniczka i tych i tych powiem, ze witrażowe są ładniejsze, ale nie wszędzie pasują natomiast te zwykłe są uniwersalne.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
  • drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 661

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >