offline wersalczyk praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline BeatBoxer8 majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: konkwistador praktykant |
Można pod warunkiem że płyty są sztywno zamontowane (tzn nie uginają się). Jeśli są to potrzebny Ci będzie klej elastyczny bo przy płytach osb może wystąpić efekt podatności (klej ten sprawi że obie warstwy podłogi będą pracować razem). W celu zwiększenia przyczepności i osiągnięcia wymaganej wytrzymałości połączenia konieczne jest jeszcze przygotowanie płyt (należy je zaimpregnować - robi się to już na samym początku). |
| |
Gość praktykant |
|
| |
offline bud fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline nosterix1 inżynier
|
Najlepiej użyć elastycznego kleju CM17. |
|
Montaż kafelek na płytę OSB
«
Powrót do grupy: Robimy stropy i podłogi
Ostatnio na forum
- Podłoga drewniana Liczba postów: 19 Grupa: Robimy stro... Myślę o zastosowaniu parkietu taflowego w dużej sali konferencyjnej https://www.parquets.com.pl/. Czy ktoś z Was ma doświadczenie z takimi podłogami w przestrze...
- Strop Liczba postów: 4 Grupa: Robimy stro... najelpszy jest strop monolityczny. -- Kris Polecam łaźnie laboratoryjne
- Jak dobrać panele? Liczba postów: 4 Grupa: Robimy stro... To już kwestia gustu. Sama musisz dopasować kolor. -- Kris Polecam komory laminarne
- Podłogi drewniane - parkiet, deski... Liczba postów: 378 Grupa: Robimy stro... Osobiście uważam, że drewno naturalne na podłodze to najlepsza rzecz! To rozwiązanie zdrowe, bezpieczne i generalnie rekomendowane rodzinom z małymi dziećmi ;)....
- Jakie płytki do kuchni na podłogę są praktyczne? Liczba postów: 79 Grupa: Robimy stro... Ja mam płytki, które imitują panele, aczkolwiek nie są to panele, w przedpokoju zaś płytki imitują starte białe drewno.