Montaż okien

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

13 października 2016, 10:45

Zgadzam sie: good 0 bad

Czesc, kojarzy ktoś z was może tą firme- http://www.oknowro.pl/rolety-wewnetrzne/ . Mam od nich bardzo korzystną ofertę montażu okien wraz z roletami i szukam opinii na ich temat. mocno zależy mi na jakości usług, u nich moge się tego spodziewac ?

Ten post był edytowany przez marcin46356 dnia: 13 października 2016, 10:45
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 października 2016, 19:39

Hm, ja nie kojarzę, jeśli chodzi o okna to największe zaufanie mam do http://urzedowski.pl , montowali u mnie i u moich rodziców - rewelacja, profesjonaliści.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 listopada 2016, 20:19

To jeszcze należałoby napisać, na czym ma polegać ta dobra oferta. Bo jak na niskiej cenie tylko to można się naciąć i mieć kłopot. Wiadomo. Dobry montaż sprawa kluczowa.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 listopada 2016, 22:52

Mi osobiście przypadły do gustu okna Inoutic Prestige - 3 szybowe świetne okna. Przekonali mnie od nich pracownicy firmy Atos z lublina. Świetna obsługa sklepu, na prawdę czasem mniejsze lokalne firmy są lepszym rozwiązaniem od dużych sieci. Co do samych okien to bardzo dobra propozycja cenowa za taką jakość - zerknijcie tu: http://www.atoslublin.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

22 listopada 2016, 10:27

W kwestii dobrych i solidnych, wytrzymałych okien wysokiej jakości, to warto zwrócić uwagę także na nasze kolekcje które znajdziecie na ODB.com.pl w razie pytań zawsze jesteśmy do dyspozycji, teraz mamy także ciekawe promocje i rabaty.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 lutego 2020, 19:56

A gdzie kupujecie części?

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lutego 2020, 20:00

My kotwy montażowe kupujemy od ANWA-TECH https://www.anwatech.pl/kotwy. Oni maja bardzo dobre ceny, atrakcyjne, do tego szeroki asortyment, naprawdę warto zaopatrywać się właśnie u nich,polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 października 2021, 14:43

Dobry montaż to podstawa, a od jego poprawności zależy to, czy nasze energooszczędne okna będą pełnić swoją funkcję. Ostatnio ekipa montażowa wstawiała u nas okna duże aluminiowe Schuco, które zamawialiśmy w firmie AL-TECH z Mnikowa pod Krakowem. Bardzo dobrze poradzili sobie z dużymi formatami i zadbali o staranne zabezpieczenie wszystkich newralgicznych miejsc. Zdecydowanie polecam okna i firmę, bo naprawdę znają się na rzeczy.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2022, 08:27

Okna trzeba koniecznie zamawiać wraz z usługą montażu. Wtedy można mieć pewność, że stolarka będzie idealnie zwymiarowana, a prace przebiegną bez niespodzianek. Warto też pamiętać, że profesjonalny montaż to gwarancja, że okna zachowają swoje parametry. Osobiście polecam firmę MarkBud z Łomianek koło Warszawy, która oferuje kompleksowe usługi produkcji i montażu stolarki w markowych systemach Schuco. Przyjeżdżają na bezpłatny pomiar, doradzają najlepsze rozwiązania i fachowo wstawiają okna oraz drzwi. Skorzystałem z ich usług, wszytko przebiegło tak jak oczekiwałem i jestem zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 czerwca 2024, 09:21

accutane 20 mg online

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• drzwi do mieszkania Liczba postów: 29 Grupa: Montujemy o... Użytkownik theme napisał: KMT do bardzo dobry trop. Mają sporo udanych serii drzwi. Alternatywnie coś z niższych półek Mar-Tomu do mieszkania w bloku. Do domu r...
  • Drzwi wejściowe,wewnętrzne i bramy garazowe Liczba postów: 36 Grupa: Montujemy o... Jeżeli szukasz takich akcesoriów jak uszczelki z PCW to warto skontaktować się z firmą www.emaplast.com.pl. Firma EMA-Plast od blisko 10 lat zajmuje się produ...
  • jakie drzwi? Liczba postów: 632 Grupa: Montujemy o... Wybór odpowiednich drzwi może być wyzwaniem, ale warto pamiętać o kilku kluczowych kwestiach. Jedną z nich jest wykończenie drzwi, które ma wpływ nie tylko na e...
  • drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 502 Grupa: Montujemy o... Czy ja wiem czy się odchodzi od stalówek? Pewnie tak samo jak odchodzi się od ogrzewania gazowego, bo ktoś z Niemiec tak powiedział że teraz gaz jest bee. A jak...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 383 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19508 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 266

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >