offline Roksana majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline widar fachowiec
|
Montaż okien w systemie i3 to nic innego jak montaż warstwowy. System ten składa się z trzech warstw (zewnętrzna , środkowa, wewnętrzna), każda posiadająca inne właściwości i spełniająca inną funkcję. Ma to na celu zminimalizowanie utraty ciepła. Nie mam pojęcia ile to kosztuje, ale pogooglaj trochę to napewno się dowiesz. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Wojciero praktykant |
To nic innego jak montaż okna w ociepleniu. Metoda jest dość innowacyjna i w Polsce jeszcze nie tak popularna jak na zachodzie (przy budowie u nas nie patrzy się aż tak na energooszccędnośc tylko ceny). Bardzo dobrze sprawdza się przy budownictwie pasywnym, polecana także sam montaż - jest bardzo szybki i od razu można działać dalej - czyli nie tracimy czasu. Jak ktoś planuje wymianę z pewnością warto zgłębić temat i zdecydować się. Najpopularniejszy i do niedawna jedyny jest Illbruck Mowo (produkty na http://www.piankisklep.pl/ w dobrych cenach), którego ogromna zaletą jest 5 letnia gwarancja. Polecam! |
| |
Gość: termar praktykant |
Nie jestem specjalistom jeżeli chodzi o montaż okien, dlatego montaż zostawiłem ludziom, którzy się na nim znają. Ja zgłosiłem się do www.stolarkakoszalin.pl Mają szeroką wiedzę, jeżeli chodzi o montaż okien, więc powinni wiedzieć jak się montuje okna w systemie i3. Polecam ich wam jeżeli jesteście z Koszalina lub okolic. |
| |
Gość: bary praktykant |
Bardzo dobrą firmą, która zajmuje się sprzedażą oraz montażem okien jest http://bona.pl/ Jeżeli mieszkacie w okolicach Trójmiasta to się z nimi skontaktujcie. Lepiej zostawić montaż okien profesjonalistom. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: nowiciusz75 praktykant |
|
|
Montaż okna w systemie i3
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
- Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
- Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
- Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....