Montaż okna w systemie i3

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

18 marca 2011, 10:11

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam serdecznie,

Niedawno słyszałam o montażu okien w systemie i3, ale nie wiem za bardzo o co chodzi i jaki jest koszt takiego montażu . Możecie mi coś podpowiedzieć?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 maja 2011, 11:11

Montaż okien w systemie i3 to nic innego jak montaż warstwowy. System ten składa się z trzech warstw (zewnętrzna , środkowa, wewnętrzna), każda posiadająca inne właściwości i spełniająca inną funkcję. Ma to na celu zminimalizowanie utraty ciepła. Nie mam pojęcia ile to kosztuje, ale pogooglaj trochę to napewno się dowiesz.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 września 2016, 14:59

To nic innego jak montaż okna w ociepleniu. Metoda jest dość innowacyjna i w Polsce jeszcze nie tak popularna jak na zachodzie (przy budowie u nas nie patrzy się aż tak na energooszccędnośc tylko ceny). Bardzo dobrze sprawdza się przy budownictwie pasywnym, polecana także sam montaż - jest bardzo szybki i od razu można działać dalej - czyli nie tracimy czasu. Jak ktoś planuje wymianę z pewnością warto zgłębić temat i zdecydować się. Najpopularniejszy i do niedawna jedyny jest Illbruck Mowo (produkty na http://www.piankisklep.pl/ w dobrych cenach), którego ogromna zaletą jest 5 letnia gwarancja. Polecam!

Zgłoś | Cytuj | Link

6 października 2017, 15:28

Nie jestem specjalistom jeżeli chodzi o montaż okien, dlatego montaż zostawiłem ludziom, którzy się na nim znają. Ja zgłosiłem się do www.stolarkakoszalin.pl Mają szeroką wiedzę, jeżeli chodzi o montaż okien, więc powinni wiedzieć jak się montuje okna w systemie i3. Polecam ich wam jeżeli jesteście z Koszalina lub okolic.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lipca 2019, 09:01

Bardzo dobrą firmą, która zajmuje się sprzedażą oraz montażem okien jest http://bona.pl/ Jeżeli mieszkacie w okolicach Trójmiasta to się z nimi skontaktujcie. Lepiej zostawić montaż okien profesjonalistom.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 września 2021, 10:02

Do montażu okien polecam śruby ramowe WRS oraz WRW firmy WENO tutaj podaję link do ich strony internetowej można sobie zobaczyć śruby w ich katalogu https://weno.net.pl/. Miałem okazję wielokrotnie pracować z ich śrubami i naprawdę polecam serdecznie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 519

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >