Mozaika szkalna jako wykończenie ściany-blatu?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

17 września 2010, 14:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Mamy w jadalni coś w rodzaju parapetu -blatu. Po prostu kiedyś połączyłem jedno z drugim. Jest na tyle wysokie, że można przy tym usiąść (nie posiada wnęki), albo usiąść na tym. Żona chciałaby, abym założył szklaną mozaikę na tę część przednią (nie na blat). Czy to dobry pomysł? Jak to będzie według Was wyglądało?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 września 2010, 14:21

wiesz, ostatnio przeglądając jakąś prasę branżową natrafiłam na tego typu pomysł (musisz poszukać, to na pewno znajdziesz). Powiem Ci, że bardzo ładnie to wygląda! Tylko nie wiem, na ile to jest trwałe. Z racji tego, że to szkło, to wszelkie mocniejsze uderzenia mogą to (tak myślę) uszkodzić.

tu masz link do czegoś podobnego
http://deccoria.pl/galeria/foto,id,7562,70557

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 października 2010, 18:21

Mi również się zdecydowanie podoba. Taką aranżację widziałem bodajże w dziale inspiracje na stronie Leroy Merlin.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 listopada 2010, 17:05

W takim wydaniu faktycznie wygląda to nieźle ale pytanie czy będzie Ci to pasowało do wnętrza. Jeśli możesz zamieścić jakieś zdjęcia Twojego blatu to będzie nam łatwiej coś doradzić.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2010, 11:59

Jeżeli jest to wykonane z naprawdę mocnego szkła to wydaje mi się iż nie jest to zły pomysł. Gorzej jeżeli szkło będzie cienkie, bo wtedy łatwo je potłuc.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 listopada 2010, 16:01

Myślę, ze to całkiem dobry pomysł. Musisz tylko wybrać odpowiedni wzór i kolor, żeby dobrze komponowała się z resztą pomieszczenia.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• pomoc tłumacza Liczba postów: 46 Grupa: Ciekawe pom... Możecie sobie sprawdzić stronę https://nowatkowski.pl/tlumacz-przysiegl y-wloskiego-w-warszawie/ , na której znajdziecie ofertę profesjonalnego tłumacza przysięg...
  • Jak zamontować lustro? Liczba postów: 109 Grupa: Ciekawe pom... Co sądzicie o lustrze w sypialni?
  • jak ułatwić sobie sprzątanie Liczba postów: 72 Grupa: Ciekawe pom... Szukając dobrej jakości ekologicznych środków czystości to warto przyjrzeć się bliżej marce BioStar to marka, która łączy troskę o planetę z niezawodnym działan...
  • wyposażenie biura Liczba postów: 402 Grupa: Ciekawe pom... Polecam zwrócić szczególną uwagę na tę kategorię - https://www.amart.pl/category/wyposazeni e-jadalni Tam macie dosłownie wszystko. Po prostu jedno zamówienie i....
  • Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale... Liczba postów: 3 Grupa: Ciekawe pom... Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale szlachetne? Rozważam zakup sztabek złota, ale chciałbym poznać opinie innych. Gdzie najlepiej nabyć takie pro...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 466

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >