offline ninita majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline misiaa praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
|
Może być?
«
Powrót do grupy: Karnisze
Ostatnio na forum
- Karnisze elektryczne? Liczba postów: 61 Grupa: Karnisze U siebie mam tradycyjne i nie zamieniłbym ich na inne. Wybór karniszy w tych czasach jest ogromny, ale mimo to zwykłe mi się najbardziej podobają. Ja wybrałem k...
- rolety rzymskie Liczba postów: 92 Grupa: Karnisze Chciałabym zamówić rolety Poznań. Głównie chodzi mi o rolety rzymskie i moskitiery. Zależy mi na firmie z wieloletnim doświadczeniem, która oferuje fachowe dora...
- Projektowanie, doradztwo i montaż Liczba postów: 3 Grupa: Karnisze Pewnie dużo osób skorzysta z projektowanie instalacji elektrycznej . To jest naprawdę bardzo dobra oferta dla wielu osób.
- Nieestetyczne dziury po karniszach Liczba postów: 7 Grupa: Karnisze Jednotorowe szyny sufitowe https://karniszowe.pl/sklep/karnisze/jed notorowe to praktyczne i proste rozwiązanie do każdego wnętrza. Jakie są Wasze doświadczenia....
- Upierdliwe czyszczenie karniszy Liczba postów: 1 Grupa: Karnisze Witam! Od czasu do czasu robię poważniejsze sprzątanie i zawsze mam problem z karniszami. Mam w dwóch pokojach okna parami, a w każdym pomieszczeniu karnisze są...