Może jakaś ekipa fachowców z Legnicy?

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

27 listopada 2006, 17:00

Zgadzam sie: good 0 bad

A ja szukam sprawdzonej firmy z Legnicy. Moze ktoś polecić??

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 grudnia 2006, 03:21

Temat postu: posty na temat Rutkowski Arkadiusz i Hala Tadeusz i ich firm

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 stycznia 2007, 23:10

JESTEŚMY Z LEGNICY WYKONUJEMY RóŻNE PRACE BUDOWLANE JAKIE CIE INTERESUJ? I KIEDY?JEŚLI NIE MY TO ZNAMY RYNEK BUDOWLANY W LEGNICY MOŻEMY COS DORADZIC.POZDROWIENIA.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 stycznia 2007, 10:26

Dzieki za odzew :) Myslalem,ze nie znajdzzie sie nikt pomocny. Zależy mi na wykonaniu remontu całego domku. To dom poniemiecki z cegły klinkierowej. Kupiłem go i chciałabym wiosną rozpocząć remont- łącznie z uzupełnianiem zaprawy między cegłami. Czy Ty zajmujesz sie takimi pracami??Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

15 stycznia 2007, 21:52

JAKIZAKRESPRAC PRZEWIDUJESZ W TYM DOMKU?KIEDY KONKRETNIE CHCESZ ZACZ?ć?JAK DUŻY JEST TEN DOMEK?POZDROWIENIA.GREGOR.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 stycznia 2007, 11:04

Chcę zaczac wiosną, koło kwietnia. Domek jednorodzinny poniemiecki z jasnej klinkierówki. Chcę zrobić remont całego domu i zaadaptować strych. calosc powierzchni mieszkalnej to jakies 140 m kw. Dom stoi pusty od 4 lat, trzeba zrobić wszystko- od wylania podłog, do wymiany calej instalacji. Duzo tego,ale juz mam "wizje". Ile czasu może potrwać taki remont? Tak orientacyjnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 stycznia 2007, 20:41

MIESZKANIE O KUBATURZE 60 M2 REMONTUJE SIę ŚREDNIO OK.2 MIESIęCY (WYMIANA INST.WOD.KAN. ELEKTR.)NOWE TYNKI ,PODLOGI ,PŁYTKI,OKNA ,DRZWI ITD.NIE MóWI?C JUŻ O ELEWACJI ZEWNęTRZNEJ .MUSISZ SIE JUŻ ZACZ?ć ROZGL?DAć ZA JAK?Ś PORZADN? HURTOWNI? BUDOWLAN? CO TO DA JAKIŚ UPUŚCIK I DOSTARCZY TOWAR W TERMINIE(JA OSTATNIO CZEKALEM NA DOSTAWę 1,5 TYGODNIA).NHO CóŻ BOOM BUDOWLANY NA CALEGO.DOMEK TO GRUBSZA ROBOTA I NIE LICZ NATO ŻE KTOŚ ZROBI CI TO SZYBCIUTKO.NIESTETY. NO ALE CO NAGLE TO PO DIABLE....GREGOR.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 stycznia 2014, 15:43

Pion Bud Usługi Ogólnobudowlane Bartłomiej Wysokiński

Legnica

uwaga uwaga!!!!!
jest to firma niewywiazujaca się z umów oraz pobierajaca zaliczki i niekonczaca prac . pszestrzegam wszystkich przed wzięciem tej niby firmy budowlanej.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 stycznia 2015, 09:16

Ja mogę polecić firmę maxmajster.pl. Cały remont odbył się bez żadnych problemów, nie było też żadnych opóźnień. Prawdziwi fachowcy znający się na swojej pracy. :) Polecam :)

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lutego 2015, 20:27

Ja natomiast polecam przede wszystkim zaoszczędzić na fachowcach, którzy niekoniecznie zrobią to, czego Ty nie Zrobiłbyś sam, a tylko zedrą kasę. Kilka solidnych narzędzi, zamówionych choćby z e-maxmajster.pl i można zawojować świat :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 369 Grupa: Firmy budow... Również polecam https://partiez.pl/
  • Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...
  • Transport ponad gabarytowy Liczba postów: 383 Grupa: Firmy budow... Jeśli chodzi o transport - na przykład na lawecie - to bardzo dobrym rozwiązaniem będzie także pomoc drogowa, auto holowanie w Poznaniu: https://www.pomocdrogow...
  • Własna firma Liczba postów: 285 Grupa: Firmy budow... Jeżeli są tutaj osoby, które mają problemy związane ze swoją firmą, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie firmę DEBERG - zadłużona spółka co grozi....
  • Dekorator wnętrz Liczba postów: 133 Grupa: Firmy budow... Szanowni Państwo, szybkim sposobem na zmianę wyglądu wnętrza jest przemalowanie ścian. Do malowania najlepiej wykorzystać farbę, która tworzy trwałą powłokę odp...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 561

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >