Murki gabionowe

« Powrót do grupy: Ogrody

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

4 kwietnia 2016, 12:14

Zgadzam sie: good 0 bad

Mnie też się podobają. Najbardziej lubię w nich to, ze łatwo się je montuje i ewentualnie ma równiez porblemu z demontażem. Wypełnienie z kamieni jest bardzo fajnym sposobem na zapewnienie sobie dyskrecji w ogrodzie i na terenie własnej posesji. Kamienie można zamówić np. w hurtowni http://kruszywaelblag.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 kwietnia 2016, 09:45

Ale zwróć uwagę na to jak duzy jest to cięzar na małym obszarze, przez co mogą być problemy z osuwaniem ziemi jak nie będzie betonu pod. Dodatokwo jak siatka zacznie koorodowac to zaczną wypadać kamienie ze środka. Według mnie lepszy jest już mur. Model Oslo w takiej aranżacji jak jest przedstawiona na stronie Pozbruk wygląda pięknie, dodatkowo wszystkie elementy barwione są przy użyciu kolorowych kruszyw i barwników. Dzięki temu uzyskane barwy są jednolite.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 kwietnia 2016, 12:36

Ja z mężem się zastanawiam nad murem od pozbruka ale widzę same dobre opinie i myślę że to będzie dobra inwestycja, zwłaszcza że mój szwagier ma na działce mur bodajże milano i bardzo dobrze się sprawuje.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 kwietnia 2016, 10:17

mur???

Zgłoś | Cytuj | Link

10 maja 2016, 13:06

Tego typu murki to sensowna opcja jeżeli zależy Wam tylko na dekoracji w ogrodzie,bo co do ich praktycznych względów to niestety nie ma ich aż tak wiele. Może zamiast tego warto pomyśleć o solidnej altance ogrodowej,nie sadzicie?

www.ZSWojtczak.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 sierpnia 2016, 14:48

Dla mnie takie murki zupełnie się nie podobają. Ja zamiast tego wolałbym wykorzystać materiał Ergo od Pozbruk z którym można jeszcze podziałać tak jak zaprezentował to producent na swojej stronie.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 września 2016, 10:54

Ale odgrodzić się takim murem gabionowym to też nie jest rozwiązanie, żeby zrobić z elementów Amsterdam mur w połączeniu z metalowymi przęsłami tylko posadzonymi rzadko to już dużo ciekawsza opcja.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2016, 20:01

No dokładnie, trzeba znaleźć ten "złoty środek" jeżeli jeszcze nie znaleźliście to tez warto zajrzeć na stronę pozbruk.pl i sprawdzić kategorię ogrodzeń i wzorować się na tym jak oni to zrobili bo widać, że jest to wykonane z klasą

Zgłoś | Cytuj | Link

30 października 2016, 08:51

Najlepsze jest to, że elementy Gardeo nie wymagają dozbrajania, zalewania i pokryte są powłoką hydrofobową. Jednocześnie występując w dużej palecie melanży.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 grudnia 2016, 20:18

Dokładnie, dlatego montaż ich jest duzo tańszy, szybszy i niezawodny. Ja również wybrałem Gardeo Milano 22

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Donice ogrodowe Liczba postów: 176 Grupa: Ogrody A czy ktoś z was może ma doświadczenie z firmą Bradas? Tak pytam, ponieważ urządzam swój ogród i szukam narzędzia i inne rzeczy, ty...
  • Własna uprawa pomidorów Liczba postów: 48 Grupa: Ogrody Jak własna uprawa to polecam podstawowe domowe nawozy. 1. Kompost to świetny wybór - jest bogaty w składniki odżywcze i poprawia strukturę gleby. Możesz go zrob...
  • Zakłądanie ogrodu z firmą czy samemu Liczba postów: 125 Grupa: Ogrody Z powodzeniem można samemu założyć ogród i to całkiem fajny :) pomocne przy tym będą sprawdzone porady - takie wskazówki znajdziecie tutaj https://www.ogarnijog...
  • Jak nawóz kupić? Liczba postów: 120 Grupa: Ogrody Odkryj tajniki zdrowych i owocowych ogrodów za pomocą artykułu https://sklep.tkaniny.info.pl/blog/jaki- nawoz-pod-drzewka-owocowe-wszystko-co-mu sisz-wiedziec w k...
  • Leżak basenowy Liczba postów: 11 Grupa: Ogrody Ja uwielbiam się relaksować w swoim ogrodzie wylegując się w wolny dzień na leżaku. Jeśli szukasz ciekawych propozycji w tym zakresie, koniecznie sprawdź ofertę...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 418

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >