NAJLEPSZA FIRMA matbud.pl

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

3 kwietnia 2009, 13:13

Zgadzam sie: good 0 bad

INFORMACJE O FIRMIE
Działalność prowadzona jest od lipca 1992 rokuw Gliwicach przy ul.Pszczyńskiej 133, gdzie znajdują się salon I-szy i II-gi oddział, hurtownia, oraz magazyny na łącznej powierzchni 4000 m2 w tym 2000 m2 powierzchni magazynowej 500m2 pow. wystawowej. Na przestrzeni lat 1997/98 FIRMA podjęła i zrealizowała przedsięwzięcie inwestycyjne w postaci obiektu handlowego o łącznej pow. 1600 m kw na własnej, 2 ha działce przy ul. Andersa 20 w Gliwicach. Obecnie jest on najładniejszym Salonem Nowoczesnym Materiałów Budowlanych na Śląsku.

Firma MAT-BUD prowadzi działalność w zakresie hurtowej i detalicznej sprzedaży nowoczesnych materiałów budowlanych oraz kompleksowego wyposażenia łazienek a w szczególności: materiały budowlane, izolacyjne, narzędzia budowlane, materiały instalacyjne, stolarka budowlana, materiały dachowe, wyposażenie łazienek itp. Sprzedaż odbywa się w systemie dwuzmianowym w godzinach od 7.00 do 18.00. Firma posiada własny lekki i ciężki transport, mechaniczny załadunek i rozładunek. Na przestrzeni lat 1997/98 FIRMA podjęła i zrealizowała przedsięwzięcie inwestycyjne w postaci obiektu handlowego o łącznej pow. 1600 m kw na własnej, 2 ha działce przy ul. Andersa 20 w Gliwicach. Obecnie jest on najładniejszym Salonem Nowoczesnym Materiałów Budowlanych na Śląsku.

Firma realizuje proces kompleksowej obsługi klienta rozpoczynający się doradztwem przed dokonaniem zakupu, pomocą w pozyskaniu kredytu, a kończący się dostawą na czas. Tak więc, oprócz działalności handlowej firma świadczy również usługi transportowe, oraz poprzez współpracę z bankami ułatwia swoim klientom pozyskanie środków na zakup materiałów budowlanych. Ponadto firma świadczy w ograniczonym zakresie usługi ogólnobudowlane, w tym w szczególności związane z montażem zakapowanych w firmie elementów stolarki (drzwi, okien itp.) oraz pracami instalacyjnymi i izolacyjnymi.

Firma zapewniła sobie stałe dostawy i korzysta z upustów ze względu na podpisane umowy dealerskie z takimi renomowanymi producentami jak : JACUZZI, ATLAS, OPOCZNO, PARADYZ, ICOPAL, RAUTARUUKKI, GENOVA - System, STOLARKA Wołomin, PORTA, ROCKWOOL, ISOWER- GULLFIBER, ACO, HENKEL CERESIT, MAPEI, IZOMUR, VELUX, GERDA, ARMATURA Kraków, KABI, BAUDER, GÓRAŻDZE CEMENT. Współpracuje z partnerami zagranicznymi w zakresie importu i eksportu .

Firma aktywnie uczestniczy w targach budowlanych m/innymi TARGBUD K-ce 96, 97, 98,II Gliwickie Targi Budownictwa 98, Targi instalacyjne W - wa 98, Targi Budowlane DOM w Rybniku w 2006r, Targi DOM i OGRÓD Gliwice 2007- pierwsze miejsce i złota Kielnia.

Zaliczamy się do elitarnego Klubu Gazel Biznesu - grona najbardziej dynamicznie rozwijających się firm. Właściciel firmy z roku na rok przeznaczał znaczne środki na rozwój firmy co zaowocowało tym, że jest ona obecnie jedną z najlepszych firm z branży na Śląsku (Gazela Biznesu 2003,2004,2005 liczne nagrody i wyróżnienia za uczestnictwo w imprezach targowych na terenie Śląska, referencje Regionalnej Izby Przemysłowo Handlowej oraz klientów takich jak GM Polska z Gliwic i inne firmy zlokalizowane na terenie KSSE w Gliwicach).

Firma MATBUD zdobyła piątą z rzędu nagrodę Gazela Biznesu. Wręczenie Tytułu Gazeli biznesu odbyło się w Teatrze Śląskim w Katowicach w dniu 04.03.09. W załącznikach zdjęcia. Pierwszy od lewej Wojewoda Śląski następnie Prezes Kazimierz Kula z Mat-bud. Prezes MAT-BUD Kazimierz Kula prezentuje zdobyty tytuł Gazeli Biznesu za 2008 rok.
Puls Biznesu jest organizatorem Gazel Biznesu, rankingu najszybciej rozwijających się firm. Oprawa artystyczna i wręczanie odznaczeń odbyło się w Teatrze Śląskim w Katowicach w dniu 04.03.2009

zapraszamy na www.matbud.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 maja 2009, 13:11

NA firmie www.matbud.pl mozna polegac. Znajomy mi ich polecił i jestem bardzo zadowolony z kupionych tam materiałow. Nie sprzedaja chinskiej tandety,tylko solidny sprzet.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 maja 2009, 17:09

Ja rozumiem, że forum to dobre miejsce na reklamę, ale tę reklamę trzeba też odpowiednio zaplanować.

Zasadniczo jak ktoś zobaczy w Internecie tekst, w którym nie ma wyboldowań, podkreśleń, linków, to nie ma na czym oka zawiesić i wychodzi.
Teog typu

ogłoszenia budowlane trzeba umieć zredagować bo inaczej nie przynosza efektu

TO taka moja uwaga na przyszłość

Zgłoś | Cytuj | Link

2 września 2009, 00:56

dobra reklama dźwignią handlu

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 7 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
  • Dezynfekcja Dezynsekcja Deratyzacja Liczba postów: 143 Grupa: Firmy budow... Fajny wątek . Naprawdę bardzo dużo się dowiedziałem. ________________________ _______________________ audyt wewnętrzny w jednostkach sektora finansów publicznyc...
  • atrakcje na imprezę Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie imprezę i szukacie czegoś, co zrobi wrażenie na gościach, to fotobudka będzie strzałem w dziesiątkę! Miałam ją na swoim przyjęciu urodzinowym i...
  • Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 370 Grupa: Firmy budow... Często w ogrodach pojawiają się w formie i funkcji altanek czy pomieszczeń rekreacyjnych obiekty kontenerowe - czyli np. pawilony handlowe z płyt warstwowych. N...
  • Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 349

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >