NAPRAWA CIĘŻARÓWEK

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

6 marca 2023, 10:17

Zgadzam sie: good 0 bad

Cześć, jeśli chodzi o naprawę ciężarówek, to plandeki samochodowe mogą być jednym z elementów wymagających uwagi. Są one narażone na intensywne użytkowanie i działanie czynników atmosferycznych, co w konsekwencji prowadzi do ich uszkodzeń i zużycia. W przypadku ciężarówek, które transportują różnego rodzaju ładunki, stan plandek jest szczególnie istotny, ponieważ uszkodzenie plandeki może prowadzić do uszkodzenia transportowanego towaru. W przypadku uszkodzeń mechanicznych, takich jak rozdarcia czy przetarcia, konieczna może być wymiana uszkodzonego fragmentu lub zastosowanie odpowiedniego materiału uszczelniającego. Podrzucam linka do firmy z której usług zamawiam od lat akcesoria do naprawy plandek: https://isp4trucks.com/categories/linia-hplas t

Ten post był edytowany przez hamill.davion dnia: 6 marca 2023, 10:19
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 kwietnia 2023, 10:48

Świetnym rozwiązaniem był u mnie zakup płynu https://tjmobile.pl/produkt/plyn-katalityczny-adblue-noxy-w- pojemniku-ibc-1000l/ który pozwolił na zaoszczędzenie na tankowaniu. Płyn redukuję ilość spalanego paliwa w czasie jazdy oraz zmniejsza zanieczyszczenie środowiska.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 kwietnia 2023, 20:18

W celu dokonania profesjonalnej naprawy samochodów ciężarowych i uzyskania pełnego zaplecza technicznego, warto odwiedzić serwis TIR w Mostkach. To centrum serwisowe jest doskonale zaopatrzone i wyposażone we wszystko, co potrzebne do zapewnienia najwyższej jakości usług

Zgłoś | Cytuj | Link

6 listopada 2023, 10:13

A ja jestem bardzo zadowolony z poziomu obsługi w PKS Brzeg. Naprawa samochodu to zazwyczaj stresujące doświadczenie, ale pracownicy PKS sprawiają, że cały proces jest jak najmniej problematyczny. Od diagnozy problemu, poprzez jasne i przejrzyste przedstawienie opcji naprawy, aż po wykonanie usługi - wszystko działa jak w szwajcarskim zegarku. Cenię sobie szczególnie ich uczciwość i transparentność cenową, co jest dla mnie jako klienta niezmiernie ważne.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 grudnia 2023, 15:20

PKS Brzeg to gwarancja wysokiej jakości usług. Ich mechanicy są niezwykle doświadczeni i zawsze gotowi odpowiedzieć na każde pytanie. Jestem bardzo zadowolony z ich pracy nad moim samochodem i tirem, polecam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 grudnia 2023, 11:36

Długo szukałem dobrego warsztatu i znalazłem - PKS Brzeg to trafił w dziesiątkę. Profesjonalnie, szybko i bez naciągania na dodatkowe koszty

Zgłoś | Cytuj | Link

9 stycznia 2024, 08:51

PKS Brzeg zdecydowanie, prawdziwi fachowcy, znają sie na osobówkach i na ciężarówkach polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

9 stycznia 2024, 13:31

Tez polecam PKS Brzeg. Niezawodni w okolicy

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lutego 2024, 14:25

Cenię PKS Brzeg za ich transparentność i uczciwość. Przed przystąpieniem do jakiejkolwiek pracy, zawsze otrzymuję szczegółową wycenę, co pozwala mi dokładnie wiedzieć, na co się zgadzam. Nie ma ukrytych kosztów ani niespodzianek, co buduje zaufanie i szacunek do ich usług.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 marca 2024, 11:46

Współpraca z działem mechaniki PKS Brzeg to czysta przyjemność. Zawsze mogę liczyć na rzetelną diagnozę i fachową naprawę. To uspokajające wiedzieć, że autobusy są regularnie sprawdzane przez tak doświadczonych specjalistów

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Motoryzacja Liczba postów: 75 Grupa: Pasje forum... Hej, czy ktoś z Was kupował części samochodowe w sklepie Auto Części Lipiec - https://autoczesci-lipiec.pl/oferta/skle p-motoryzacyjny-swiebodzin jeśli tak to po...
  • Własny biznes-warto? Liczba postów: 388 Grupa: Pasje forum... W dobie pracy zdalnej ochrona sieci jest kluczowa, a firewall Fortigate dostarcza skutecznych narzędzi dla zespołów pracujących w różnych lokalizacjach. Dzięki....
  • Samochód zastępczy na czas naprawy Liczba postów: 14 Grupa: Pasje forum... Sprowadzanie aut z Kanady może być korzystne, szczególnie jeśli chodzi o pojazdy luksusowe, które są tańsze niż ich europejskie odpowiedniki. Proces importu obe...
  • Samochód dla rodziny Liczba postów: 88 Grupa: Pasje forum... A czy wiecie, jak wymienić koło w samochodzie? Tak naprawdę mało kto ma o tym pojęcie. Dlatego w sytuacji kryzysowej warto wiedzieć o takiej możliwości jak wymi...
  • Czy sprzedajecie swoje rzeczy, których nie używaci... Liczba postów: 8 Grupa: Pasje forum... As the Dino Game Offline speed increases, it can become more stressful. Stay calm and maintain your focus to react quickly to obstacles.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 466

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >