offline ![]() Aleksandrasmajli kierownik
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: lawendzik80 praktykant |
Właściwie dla mnie było ważne to czy jest ładowana od
góry bo mam mało miejsca w łazience, + to, czy jest
oszczędna jesli chodzi o pobór prądu, |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Goga_ majster
![]() |
Z doświadczenia wiem, że najlepiej to po prostu pójść do sklepu, pooglądać pralki, dopytać kogoś z obsługi. Jak tak zrobiłam z konsolą, którą chcę kupić synowi na Mikołajki. Bardzo mi pomógł pan w RTV Euro AGD, widać było, że zna się na temacie ;) Można też najpierw pooglądać, jaką mają ofertę http://www.euro.com.pl/ i iść do sklepu już żeby konkretne modele zobaczyć dokładniej. |
| |
offline ![]() brandi praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() wigor praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Ekado24.com praktykant |
|
| |
offline ![]() Ela78 majster
![]() |
Warto jest moim zdaniem wyposażyć łazienkę w pralko suszarkę Candy bo jest to bardzo praktyczne oraz przydatne urządzenie. Obecnie ma taką moja siostra i jest zadowolona z wyboru. Candy ma pozytywne opinie wśród klientów. Sama planuję kupić taką bo wiem że przy dużej rodzinie taka pralka dla mnie to wybawienie. |
| |
![]() Gość: arizona mortgage praktykant |
|
| |
offline ![]() DekorService praktykant
![]() |
Tak jak mowa powyżej, zamawiając pralkę czy inny sprzęt
agd, warto zwrócić uwagę przede wszystkim na jakość
wykonania oraz okres gwarancyjny, tak aby trwał jak
najdłużej. Sam sprzęt musi być jak najmniej awaryjny,
warto szukać w sklepach internetowych oraz na aukcjach
allegro. |
| |
![]() Konto usunięte praktykant |
Najpierw na wymiary, potem na sposób ładowania i
pojemność, chciałam żeby była energooszczędna i
ekologiczna, potem patrzyłam, żeby była jak najbardziej
bezawaryjna. |
|
Na co patrzyliście kupując pralkę?
«
Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV
Ostatnio na forum
- Ekspres do kawki Liczba postów: 88 Grupa: Sprzęt AGD... Prawda jest taka, że człowiek przy zakupie zastanawia się jaki eksrpes wybrać i ile ma mieć opcji różnych kaw a potem okazuje się że robimy 3 max 4 rodzaje :) M...
- Najważniejsze o pralkach Liczba postów: 73 Grupa: Sprzęt AGD... Zarówno ja jak i moi rodzice pralki kupujemy tylko z firmy Beko i ogólnie jesteśmy zadowoleni
- jaka wiertarka? Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Szukasz solidnej wiertarko-wkrętarki na akumulator? Model Makita 18V 40Nm DDF487Z to świetny wybór dla majsterkowiczów i profesjonalistów. Dzięki dwubiegowej pr...
- Taboret gazowy do lokalu gastronomicznego Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Dobra organizacja magazynowania żywności zaczyna się od sprzętu, jakim są szafy chłodnicze Przechowywanie w odpowiednich warunkach to klucz do zachowania jakośc...
- Jak odpowiednio przechowywać wino? Liczba postów: 48 Grupa: Sprzęt AGD... Przede wszystkim należy kupować wina dobrej jakości. I BottleBox oferuje takie wina. Tutaj znajdziesz wspaniałe wino różowe. Kupując wino w BottleBox, napełnimy...