Na co powinniśmy zwracać uwagę podczas wyboru drzwi zewnętrznych?

« Powrót do artykułu: Na co powinniśmy zwracać uwagę... | « Powrót do grupy: Budowa i remont

18 maja 2022, 19:19

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja do tej pory, jak typowa kobieta bez obeznania w temacie myślałam, że ważny jest design. Wymyśliłam sobie, jakie chcę te drzwi zewnętrzne mieć i już oczami wyobraźni widziałam je w swoim domu. Okazało się, że jeszcze bardzo istotne są aspekty techniczne, o których nie wiedziałam. Na szczęście wtedy pojawił się ON - mój mąż, który wszystko rozeznał. Producenta drzwi zewnętrznych znalazł mąż i jeden z modeli drzwi, który mieli w swojej ofercie odpowiadał moim wyobrażeniom. Wyszło idealnie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 czerwca 2022, 22:18

Z drzwi stalowych to ja zdecydowanie mogę wskazać na KMT. Bardzo dobra jakość wykonania, prosty montaż, łatwe codzienne użytkowanie – zwłaszcza zimą, gdy warunki są bardzo ciężkie. U siebie w domu mam Supertherm 90. 90 mm grubość skrzydła, do tego są wypełnione pianą (ościeżnice też), są dobrej jakości uszczelki, które zapobiegają przedostawaniu się wiatru – podczas burzy i wichur to nieoceniona kwestia. Jest też bardzo duży wybór kolorystyczny drzwi

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 czerwca 2022, 16:56

Bardzo ważne jest dla mnie, żeby drzwi dobrze trzymały ciepło ale też żeby dobrze wyglądały. Polecam też ten model supertherm bo on spełnia oba moje warunki :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 314

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >