Stron: 10 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸
Gość: linerkia praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Krystian1980Pl fachowiec
|
Ja podczas remontu domu korzystałem z usług hurtowni budowlanej www.sigma.wegrow.pl . Zamówiłem stamtąd panele, drzwi wewnętrzne, farby, narzędzia, akcesoria malarskie i artykuły dekoracyjne. Gwarantują profesjonalne doradztwo, niskie ceny oraz wysokiej jakości produkty. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: vitex praktykant |
Myślę, że nie istnieje bardziej popularny materiał niż piasek. Jednakże, nie wszyscy sugerują się jakością przy wyborze. Mnie w pełni zachwyciła oferta www.zwpmosty.pl a ich piasek okazał się strzałem w 10 na naszej budowie. |
| |
Gość: maniek praktykant |
Jak potrzebujecie matali nieżelaznych, to od siebie mogę bardzo polecić firmę SETMA https://sklep.setmapw.pl/, kupowałem od nich blachy aluminiowe, pręty ze stali nierdzewnej i druty ołowiane. Ceny mają bardzo konkurencyjne, a wysyłkę szybkę i sprawną. Bardzo polecam. |
| |
Gość: parol praktykant |
Wyroby metalowe także cieszą się popularnością. Znaczną ilość z nich zamówiliśmy ostatnio od www.stalko.com.pl I był to zdecydowanie udany wybór! |
| |
Reklamy Google | |
Gość: vbbv praktykant |
My stal , potrzebny na budowę, wolimy brać prosto z hurtowni stali. Wspomniane produkty od bardzo dawna dostarczają nam www.steelbud.pl i to w znakomitej jakości. Polecam! |
| |
Gość: gman praktykant |
Śruby są równie wazne. Warto wiedzieć, skąd się w nie zaopatrzyć! Ja w końcu zdecydowałem się na ofertę www.wes.net.pl Zdecydowanie był to trafiony pomysł! |
| |
offline Deryll fachowiec
|
Myślę, że podczas budowy będziesz potrzebował m.in. zaprawy gipsowej, taśm, sylikonu, farb oraz wielu innych materiałów budowlanych. Ja wszystkie potrzebne produkty zamawiam ze sklepu www.arsen24.pl . Posiadają pomocną obsługę klienta, konkurencyjne ceny oraz szybką dostawę. |
| |
Gość: Evaatmox praktykant |
|
| |
Gość: walkk praktykant |
|
|
Stron: 10 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸