Najniższe ceny w Warszawie

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

28 kwietnia 2016, 09:50

Zgadzam sie: good 0 bad

Na najniższe ceny to trzeba uważać, bo jak ktoś nie śledzi rynku deweloperów to może się nieźle wkopać w jakiś przekręt, chociaż ich aktualnie nie jest za wiele ;) Jednak zdarzają się właśnie różne promocje i dlatego zainteresowani muszą śledzić strony czy fb kilkunastu deweloperów - coś za coś. Od siebie mogę aktualnie dać info o promocji stąd apm-development.com.pl/ostatni-dzwonek APM Development jest znaną firmą więc nie zrobi żadnej wtopy.

Ten post był edytowany przez bartwaw dnia: 28 kwietnia 2016, 09:51
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 lipca 2016, 16:51

Białołęka, Osiedle Ostródzka: http://osiedleostrodzka.pl/ fajne 3 pokojowe mieszkania. Teraz można u nich dostać kredyt bez wkłądu własnego!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 sierpnia 2016, 05:58

Naszym zdaniem, każdy przed zakupem powinien sprawdzić wiarygodność dewelopera. W dzisiejszych czasach, w których Internet spełnia praktycznie dla każdego ważną rolę, nie jest to trudne zadanie. Nic też nie stoi na przeszkodzie, aby popytać o konkretnego dewelopera na różnych forach. Dzięki temu, można uzyskać potwierdzenie czy dana osoba jest wiarygodna albo ustrzec się przed popełnieniem błędu i zakupem mieszkania. Więcej o sposobach na sprawdzenie deweloperów można przeczytać tutaj: http://www.dopoznania.pl/warszawa/pl/jak_spra wdzic_wiarygodnosc_dewelopera.html.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 sierpnia 2016, 12:15

A jak oceniacie żyradów i tamtejsze inwestycje, chociażby mieszkania na sprzedaż żyrardów ? Moim zdaniem jest to bardzo fajna alternatywa dla drogiej wciąż stolicy.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 września 2016, 08:25

Użytkownik martika napisał: Rok bez czynszu to duże odciążenie domowego budżetu,
przyda się taka ulga na wyposażenie mieszkania :)
fakt, to fajna sprawa ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 października 2016, 18:17

No, można w Markach spokojnie kupić ponad 50 metrów w normalnej cenie. Akurat plusem osiedla pałacowa moim zdaniem jest położenie – wszędzie masz blisko. Dla rodziny 2+1 albo 2+2 to w sam raz.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 listopada 2016, 11:08

To nie chodzi o to, żeby było najtaniej tylko żeby po prostu mieszkania yły przestronne i funkcjonalne. Oczywiście czybsz na też zasadnicze znaczenie, nie tylko koszt zakupu. Osiedle Ostródzka http://www.osiedleostrodzka.pl/ jest moim zdaniem fajnym rozwiązaniem. Biorąc pod uwagę ceny lepiej kupić w tym roku, bo ond nowego jest większy wkład własny.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 listopada 2016, 22:35

Normalna cena na Markach to jaka? Mnie się wydaje, ze korzystnie można kupić mieszkanie na Grochowe, Inwestplan sprzedawał po 6900 zł/m2 i dorzucał duzy balkon w gratisie

Zgłoś | Cytuj | Link

2 stycznia 2017, 19:52

Ciekawe oferty na pewno można znaleźć w tym miejscu: https://tabelaofert.pl/ W moim przypadku się udało, znajomym też, może komuś jeszcze dopisze szczęście.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 stycznia 2017, 14:07

Nam dopisało szczęście i udało nam się sfinalizować zakup mieszkania na Grochowie. Inwestplan przeprowadził nas gładko przez cały proces zakupu

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• kupno mieszkania Liczba postów: 823 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 10 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...
  • Mieszkanie deweloperskie w Krakowie Liczba postów: 22 Grupa: Nieruchomoś... Na pewno jest całkiem sporo osób, którym zależy na tym aby kupić po prostu nowe mieszkania. Ja za to jestem zdania, że również fajną kwestią jest mieć możliwość...
  • Sprawdzaj mieszkanie / dom przed kupnem Liczba postów: 32 Grupa: Nieruchomoś... ATAL realizuje inwestycje, które cieszą się uznaniem dzięki dbałości o detale i zastosowaniu nowoczesnych technologii. Mieszkania są przestronne i funkcjonalne,...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19486 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 560

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >