Nakładka prysznicowa na wannę

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

5 grudnia 2006, 14:36

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy ktoś ma dobry pomysł na zabudowę wanny do użytkowania jej jako prysznica :?: W łazience nie ma już miejsca na kabinę prysznicową, a z wanny też nie chcę zrezygnować.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 grudnia 2006, 14:44

Rozkładany, trójczęściowy parawan ułatwi szybką zmianę wanny w praktyczną kabinę prysznicową. Po złożeniu zajmuje on bardzo mało miejsca.
Nawet w małej łazience nie trzeba dokonywać wyboru między wanną a prysznicem. Parawan nawannowy pozwoli korzystać zarówno z kąpieli jak i z odświeżajacych, stymulujących natrysków. Mogą być one plastikowe, lub szklane-- ceny oczywiście bardzo zróznicowane. W kazdym większym sklepie czy w necie można znalezć wiele "modeli" :) To swietna sprawa!! Sama takie cos mam :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 grudnia 2006, 10:37

Można by tez uboższą wersje-- czyli parawan z "gumowej zasłonki" :) Ale szklany parawan, plastikowy- są nie do przebicia

Zgłoś | Cytuj | Link

19 grudnia 2006, 16:15

Ja zamontowałam taki plastikowy parawan na wanne tylko po to, żeby po kazdej kapieli mojego synka nie osuszać łazienki, stojąc po kostki w wodzie :)
Sprawdza sie w 100 % :wink:

Zgłoś | Cytuj | Link

25 marca 2009, 17:40

Witam
Problem jednak zaczyna się tam jeśli wanna jest już antykiem i żeby przymocować do niego plastikowy parawan potrzebni są dobrzy fachowcy. Najlepiej hydraulicy. Bo jak się za to któregoś pięknego dnia wziąłem, mając za sprzymierzeńca tylko dobre chęci to się skończyło generalnym remontem łazienki.
Także polecam wynająć specjalistów.
Pozdrawiam,
J.F

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Innowacje w dziedzinie automatyki Liczba postów: 168 Grupa: Technologie... Jakiś czas temu zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy SUR-FBD, która pomogła nam z wdrożeniem System CMMS na linii produkcyjnej. Moim zdaniem....
  • Jaki lepszy palnik w kotle: retorta czy ruszt pozi... Liczba postów: 3 Grupa: Technologie... Zima może jeszcze wrócić, a przy piecu zawsze coś się przydaje. Na https://www.chle-mar.pl/ widziałem, że są ruszta piecowe – różne rozmiary, do tradycyjnych ko...
  • jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 706 Grupa: Technologie... Podobno Auris oferuje szybkie i rzetelne usługi budowlane. Znajomy wspominał, że jego kuzyn korzystał z ich pomocy przy budowie domu. Mówił, że był zadowolony z...
  • Jakie kupić narzędzia? Liczba postów: 652 Grupa: Technologie... Dobrze dobrany sprzęt to podstawa sprawnie prowadzonej inwestycji. Warto przyjrzeć się ofercie maszyn dostępnych w ofercie MK Diament https://mk-diament.pl/ofer...
  • jaka otwornica do gresu ? Liczba postów: 5 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie solidnych otwornic do różnych materiałów – drewna, betonu czy płytek warto rzucić okiem na ofertę hurtowni Chle-Mar. Można tam znaleźć szeroki wy...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19631 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 220

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >