Nakładka prysznicowa na wannę

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

5 grudnia 2006, 14:36

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy ktoś ma dobry pomysł na zabudowę wanny do użytkowania jej jako prysznica :?: W łazience nie ma już miejsca na kabinę prysznicową, a z wanny też nie chcę zrezygnować.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 grudnia 2006, 14:44

Rozkładany, trójczęściowy parawan ułatwi szybką zmianę wanny w praktyczną kabinę prysznicową. Po złożeniu zajmuje on bardzo mało miejsca.
Nawet w małej łazience nie trzeba dokonywać wyboru między wanną a prysznicem. Parawan nawannowy pozwoli korzystać zarówno z kąpieli jak i z odświeżajacych, stymulujących natrysków. Mogą być one plastikowe, lub szklane-- ceny oczywiście bardzo zróznicowane. W kazdym większym sklepie czy w necie można znalezć wiele "modeli" :) To swietna sprawa!! Sama takie cos mam :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 grudnia 2006, 10:37

Można by tez uboższą wersje-- czyli parawan z "gumowej zasłonki" :) Ale szklany parawan, plastikowy- są nie do przebicia

Zgłoś | Cytuj | Link

19 grudnia 2006, 16:15

Ja zamontowałam taki plastikowy parawan na wanne tylko po to, żeby po kazdej kapieli mojego synka nie osuszać łazienki, stojąc po kostki w wodzie :)
Sprawdza sie w 100 % :wink:

Zgłoś | Cytuj | Link

25 marca 2009, 17:40

Witam
Problem jednak zaczyna się tam jeśli wanna jest już antykiem i żeby przymocować do niego plastikowy parawan potrzebni są dobrzy fachowcy. Najlepiej hydraulicy. Bo jak się za to któregoś pięknego dnia wziąłem, mając za sprzymierzeńca tylko dobre chęci to się skończyło generalnym remontem łazienki.
Także polecam wynająć specjalistów.
Pozdrawiam,
J.F

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie okna dachowe? Liczba postów: 326 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 502 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
  • Ogrodzenia PCV :] Liczba postów: 427 Grupa: Technologie... Pytanie czy ogrodzenie pcv to faktycznie najlepsza i zarazem jedna z tańszych opcji, bo moim zdaniem nie do końca. Może poniekąd jeżeli chodzi o cenę to można s...
  • Fotowoltaika Liczba postów: 159 Grupa: Technologie... Falowniki sieciowe https://sklep.enovus.pl/falowniki/ , zwane również inwerterami sieciowymi, są kluczowym elementem instalacji fotowoltaicznych podłączonych do...
  • JAKIE SZAMBO? Liczba postów: 73 Grupa: Technologie... Natomiast gdybyście szukali ekologicznych środków do upłynniania ścieków w instalacji przydomowej oczyszczalni ścieków, czy szambie to warto zapoznać się z ofer...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19408 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 192

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >