offline ![]() BackToBlack doświadczony
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() krzysztof-mirtel doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() s.nowakowska majster
![]() |
Zgadzam się, dla małych przestrzeni naklejki bywają
błogosławieństwem. Sama mam bardzo mały pokój i
naprawdę muszę przyznać, że to dużo lepsze
rozwiązanie, niż pokaźne lustro :) |
| |
offline ![]() judi praktykant
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() dolczewita kierownik
![]() |
To ja zauwazyłam że teraz bardzo popularne są naklejki na ścianę. Chyba jeden z częściej wybieranych elementów dekoracji. Podoba mi sie bardzo to, jak potrafi zmienić wnętrze. U siebie mam już kilka rodzai. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Kamieneo.com majster
![]() |
|
| |
offline ![]() Ekspert Sztukaterii WMB inżynier
![]() |
A może naklejek zastosować inny element dekoracji ?
Sztukateria wewnętrzna idealnie się do tego nada. Można
zastosować listwy przypodłogowe, sufitowe czy ścienne.
Albo panele dekoracyjne 3D, które nadadzą wnętrzu nutki
nowoczesności. A jak Wam się podobają się poniższe
przykłady ? |
| |
offline ![]() cappyy fachowiec
![]() |
Mi w kuch podobają się jeszcze magnetyczne maty na lodówki i zmywarki. Gdy zmywarka lub lodówka ma już swoje lata to warto zadbać o zmianę wyglądu.Akurat tutaj http://stikero.pl/ widziałam swietne maty magnetyczne na lodówki. Mają spory wybór wzorów. |
| |
offline ![]() Eldon32 fachowiec
![]() |
|
|
Naklejki
«
Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz
Ostatnio na forum
- Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 4 Grupa: Ekspert ara... Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecic ofertę, z której sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta mebli na wymia...
- Projektowanie - Tłuszcz - mazowieckie - Szukam Liczba postów: 10 Grupa: Ekspert ara... Jeżeli rozważacie wybór dobrego programu CAD do stabilnej pracy przy projektach drogowych, czy budowlanych to na pewno warto zapoznać się z ZwCAD 2022 o którym....
- Meble kuchenne na wymiar Liczba postów: 386 Grupa: Ekspert ara... Jeśli marzysz o kuchni, która łączy nowoczesny design z funkcjonalnością, koniecznie zapoznaj się z kuchniami modułowymi KAM PREMIUM Plus od https://www.swiatme...
- jaka firma do przeprowadzki do Łodzi Liczba postów: 39 Grupa: Ekspert ara... Czy taka firma przewiezie również takie rzeczy jak pianino?
- Projektant wnętrz Liczba postów: 25 Grupa: Ekspert ara... taka firma co projektuje na pewno musi być dobra! _________________________________ __________ sztuczne kompozycje na cmentarz