offline ![]() majka1 fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: wrobel praktykant |
Ja jak chciałam mieć niepowtarzalne wnętrze to zdecydowałam się właśnie naklejki na dzwi |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() donpedro majster
![]() |
|
| |
offline ![]() s.nowakowska majster
![]() |
Te naklejki to mogą albo dużo pomóc albo dużo zaszkodzić. Zarówno w sypialni, jak i w salonie takie posiadam, ale długo kombinowałam jak je dobrać, żeby nie wyglądały kiczowato. Naklejki są jak kolejny element wystroju wnętrza, nie może się wydawać, że znalazły się na ścianie z przypadku, tylko stanowić integralną część przestrzeni. |
| |
offline ![]() majka1 fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: werq praktykant |
Dużo teraz mówi się o druku na szkle. Tutaj macie namiary na producenta - http://www.druknaszkle.pl/ . Bardzo dobrej jakości panele szklane z nadrukami. Mam takie w kuchni i nie widać żadnych śladów zużycia. Do tego można je łatwo umyć wilgotną ściereczką, przez co się nie ubrudzą. |
| |
![]() Gość: Karmelina praktykant |
|
| |
offline ![]() olcia7 praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() magda_gdy doświadczony
![]() |
Naklejki dekoracyjne to wspaniała propozycja przede
wszystkim pod kątem pokoju dziecięcego:) Ale sprawdzą
się także w innych wnętrzach, znakomicie urozmaicając
daną aranżację. Podobają mi się tasmy samoprzylepne,
które można przykleić wokół drzwi lub okien. Bardzo
ładnie to wygląda. |
| |
![]() Gość: fionka praktykant |
ja mam duzo u mojej corki :) bezpieczniejsze od jej zabaw kredkami |
|
Naklejki dekoracyjne
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Meble tapicerowane Liczba postów: 197 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem nowych mebli, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę firmy Ravio - panele ścienne tapicerowane . Wszystk...
- Podłoga Liczba postów: 127 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukacie idealnych listew przyściennych do swojej podłogi, to warto sprawdzić listwy malowane pod określony kolor. Świetnie dopasowują się do każdego wnęt...
- Erkado Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Cześć, planujemy wymienić drzwi w naszym domu we wszystkich pomieszczeniach. Od koleżanki z pracy, która ostatnio robiła remont, usłyszałam wiele dobrego o firm...
- nowoczesne łóżko Liczba postów: 227 Grupa: Najnowsze t... Może ktoś z was zdecydował by się na bardzo dobre łóżka chowane w szafie . Sam takie łóżko kupiłem kilka tygodni temu i jestem z tego powodu bardzo zadowolony.
- Firanki, czy rolety? Liczba postów: 491 Grupa: Najnowsze t... Zgadzam się, rolety to świetne rozwiązanie – praktyczne i estetyczne jednocześnie. Sam długo zastanawiałem się nad wyborem i ostatecznie postawiłem na rolety od...