Napędy Elektrobim - opinie

« Powrót do grupy: Inteligentny dom

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

9 czerwca 2016, 08:33

Zgadzam sie: good 0 bad

Witajcie. Przymierzam się do kupna ETM-02 od Elektrobimu, poczytałem trochę wszytsko fajnie, ale chciałem jeszcze jednak się podpytać w kilku miejscach. Co sądzicie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 lipca 2016, 17:03

Bardziej odpowiedni i lepiej dokonany wydatek to będzie BFT E5. Każde skrzydło może ważyć do 200 kg, więc jeśli mieścisz się w tej granicy to dla mnie wybór jest jasny. Cenowo oba siłowniki są podobne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 lipca 2016, 19:28

Ja popieram kolegę co napisał wyżej. Pamiętaj, że BFT to napędy sprawdzone na całym świecie, a także, nie wiem czy Ci na tym zależy, może stać się częścią inteligentnego domu.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lipca 2016, 09:37

Bardzo fajne pomysły. Temat idealny dla mnie

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2016, 15:25

Przy BFT nie ma kłopotów ze sterowaniem w ogóle, pilot bezawaryjny jest, tak samo jak mechanizm. Spotyałem isę z przypadkami tanich siłowników, ze automat nie reagował na polecenie pilota, który miałkierowca siedzący w autcie. Dramat.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 lipca 2016, 22:28

Ta firma zresztą ma bardzo prokliencki system gwarancyjny.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 października 2016, 16:18

A jaki dokładnie?? Jak mozesz tutaj wrzucić to bym poczytał bo wiadomo jak ciężko odnaleźć warunki gwarancji.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 stycznia 2018, 01:02

Pierwszy raz słyszę aczkolwiek chętnie poznam opinie oraz warunki gwarancyjne.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 stycznia 2019, 19:07

Ja osobiście mogę polecić automaty od Elektrobimu. Sprzęt bardzo dobrej jakości, łatwy montaż, wszystko dokładnie wyjaśnione. Cenowo też wcale nie mają źle. Ja jestem bardzo zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 października 2019, 21:42

Przyłączam się.. Kupiłem u nich zestaw ETM i jak najbardziej jestem z niego zadowolony. Bardzo łatwy montaż, sprzęt działa płynnie i cicho i cena też w porządku także gorąco polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Instalacje inteligentnego domu Liczba postów: 1 Grupa: Inteligentn... Szukam firmy w okolicach Myślenic, która zajmuje się instalacją systemów smart home. Ktoś zna sprawdzonych specjalistów, którzy ogarną wszystko od A do Z?
  • Praca jako technik wentylacji Liczba postów: 1 Grupa: Inteligentn... Co o tym sądzicie - https://www.viessmann.ovh/tarnobrzeg/ Czy Waszym zdaniem osoby z takim zawodem poradzą sobie w najbliższej przyszłości? I poza tym - czy tak...
  • moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 19 Grupa: Inteligentn... Z własnego doświadczenia mogę polecić montaż moskitier na okna. To świetny sposób, żeby latem cieszyć się świeżym powietrzem bez obawy o owady w domu. U mnie sp...
  • Ogrzewanie a pompa ciepła Liczba postów: 54 Grupa: Inteligentn... Pompy ciepła stają się coraz popularniejsze, bo pozwalają uniezależnić się od drożejących paliw kopalnych. Aiwa oferuje modele z ekologicznych czynników chłodni...
  • Budowa kominka Liczba postów: 8 Grupa: Inteligentn... Budowa kominka rzeczywiście jest złożonym przedsięwzięciem, dlatego warto rozważyć nowoczesne rozwiązania, takie jak kominy systemowe. Systemy te składają się z...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19695 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 297

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >