Naprawa lodówki

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

24 października 2016, 23:23

Zgadzam sie: good 0 bad

a nie mozesz sam naprawić lodówki ? nie dasz rady sam ? ;) mój mąż sam naprawił , ale my zamawialiśmy czesc do lodówki zmienn na north.pl a nawet jakbys nie był czegos pewien to msz bardzo miłych konsultantów , którzy świetnie doradzą;)zakupy są szybkie i bezpieczne co dla nas było bardzo wazne ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 kwietnia 2017, 20:35

No to podobnie jak w temacie, szukam akuratnie jakiejś sprawdzonej pralki,ale takiej żebym jak najmniej do serwisu ją woził, coś konkretnego co podziała na lata. ja znalazłem coś takiego https://www.morele.net/agd/agd-wolnostojace/p ralki-ladowane-od-frontu-233 ale wole kogoś zapytać kto się zna na tym.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 lipca 2017, 13:47

Przed zakupem sprzętów AGD warto poszukać raportów, które oferują np. seriwsy zajmujące się naprawą pralek . ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 września 2017, 15:02

Jeszcze zależy co się zepsuło, czasami naprawa wyszłaby drożej, niż nowa lodówka.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 września 2017, 15:39

Użytkownik kkarolina napisał: Przed zakupem sprzętów AGD warto poszukać raportów,
które oferują np. seriwsy zajmujące się naprawą pralek . )

Zgadzam się, nie zawsze opłaca się naprawiać lodówkę czy pralkę; następną trzeba kupić po prostu lepszą, korzystam wtedy z poradników http://abcporady.pl/jak-szukac-pralki-co-wart o-porownywac-w-pralkach/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 marca 2018, 11:05

Szam wolałem nie naprawiać swojej pralki, zwłaszcza że się na tym nie znam. Zgłosiłem się do firmy www.amarserwisagd.pl Zajęli się tym bardzo szybko i nie musiałem za to płacić fortuny. Jeżeli mieszkacie w Łodzi to polecam wam się do nich zgłosić.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 czerwca 2018, 14:50

Wszystkim osobom mieszkającym w okolicach Puław polecam zgłosić się do firmy www.serwisagdpulawy.pl Zajmują się naprawianiem lodówek oraz innego sprzętu AGD. Mają w tym spore doświadczenie, więc można im zaufać.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 sierpnia 2019, 13:04

A ja polecam: podłączenie kuchenki gazowej
Obsługują kilka największych sieci w Polsce, Ekipy w całej Polsce i tylko sprawdzeni fachowcy !

Zgłoś | Cytuj | Link

30 października 2020, 21:28

Ja kiedyś jak potrzebowałem naprawy pralek wrocław to korzystałem z usług firmy domex i w sumie to byłem mega zadowolony z jakosci wykonania usługi - fachowość i rzetelność na poziomie ekpert !

Zgłoś | Cytuj | Link

13 kwietnia 2021, 22:51

witam, ja tez dzwoniłem do domex ale nikt nie odbierał i dodzwoniłem się do firmy http://pan-pralka.pl/ facio przyjechał i szybko wykonał naprawę pralki

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak spędzasz swój wolny czas? Liczba postów: 167 Grupa: Trudne tema... Ja mam pytanie - skorzystaliście kiedyś z oferty romantycznego weekendu w tym hotelu https://www.hotelstbruno.pl/oferty-specj alne/romantyczny-weekend-na-mazurac...
  • Zakup komputera Liczba postów: 53 Grupa: Trudne tema... Na rynku jest mnóstwo laptopów i łatwo pogubić się w specyfikacjach – który procesor, jaka karta graficzna, ile RAM-u? Jeśli szukasz rzetelnych porad i rankingó...
  • Audyty energetyczne Małopolska Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Jaką firmę oferującą audyty energetyczne Małopolska polecacie? Chciałabym ocenić stan techniczny domu jednorodzinnego w celu jego sprzedaży.
  • Poptropica: A Classic Adventure in Online Gaming Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Poptropica is an online role-playing game designed for children, but its immersive storytelling and creative gameplay have captivated players of all ages. Creat...
  • Magazyn wyposażenie Liczba postów: 281 Grupa: Trudne tema... Piętrowe magazyny coraz częściej powstają. Można wtedy wykorzystać mniejszą działkę zachowując dużo przestrzeni użytkowej. Tylko budynek musi być wtedy wyposażo...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19580 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 100

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >