Naprawa automatycznej skrzyni biegów - Warszawa

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

12 grudnia 2017, 10:04

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam :)
Muszę się Was poradzić, ponieważ zaczyna mi szwankować skrzynia automatyczna w Audi (strasznie szarpie po zmianie na wyższe biegi). Macie może jakiegoś dobrego specjalistę w Warszawie bądź okolicy?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 grudnia 2017, 20:42

Nie wiem, ja się ostatnio tak zaczytałem w tym artykule: http://waluty.com.pl/article.php?id=120297 że naprawdę straciłem rachubę czasu i niestety sromotnie przygrzmociłem moim Audiakiem. W efekcie również mam problem ze skrzynią biegów, a wiem, że co jak co ale akurat to nie tak łatwo wymienić...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 grudnia 2017, 23:59

Najgorzej jest jak zaczyna psuć się skrzynia biegów, ponieważ wiadomo że będzie to kosztowna naprawa. Ja nie miałem do czynienia z takim serwisem, jednak postaram się jeszcze dopytać znajomych ze stolicy czy pomogą coś w tym temacie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 grudnia 2017, 02:47

No ja mogę polecić Ci serwis, który znajduje się za ścisłą stolicą a mianowicie chodzi tu o Auto Józefów. Zajmują się naprawami automatycznych skrzyń w autach osobowych, ciężarowych, a także wózkach widłowych już od kilkunastu lat. Mają dobrych mechaników, którzy pilnują terminów realizacji i nigdy nie było dla nich naprawy, nie do zrobienia. Ceny na pewno są dużo lepsze niż tak jak piszą poprzednicy w samym aso. Tym bardziej, że zapewniają pisemną gwarancję, bez limitu kilometrów. Dają również możliwość holowania do 50km od warsztatu :)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 grudnia 2017, 23:58

Zgadzam się z poprzednikiem chyba nie znajdziesz lepszego salonu w tym rejonie jeżeli chodzi o wykonanie regeneracji skrzyń biegów w dobrej cenie jak porównasz sobie cenniki ASO w Warszawie. Widać, że prowadzony jest dokładnie, przez kompetentnego właściciela. U nas w aucie dostawczym zaczęły zanikać wyższe biegi i przy wrzucaniu trzeciego zawsze pojawiały się szarpnięcia. Zajęli się tym praktycznie od ręki i po 3 dniach auto było już do odbioru. Zdecydowanie polecam!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 stycznia 2018, 10:33

Dzięki panowie za pomoc! Już nie wiedziałem co z tym robić, ale sprawdziłem tez inne opinie o Auto Józefów oraz popytam znajomych i rzeczywiście wiele osób sobie ich chwali. W takim razie jutro umawiamy się na diagnozę i zobaczymy co się dzieje :)

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lutego 2018, 13:30

Dobrze wybrałeś, bo sam kilka miesięcy temu robiłem u nich skrzynię i do tego wymianę oleju. Mechanicy są mega obeznani, także tez przy rozłożeniu i złożeniu skrzyni nie było kłopotów.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lutego 2018, 13:33

college diversity essay essays write essays for me essays

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2018, 15:38

Jeśli chodzi o solidny warsztat w Warszawie, to ja polecam to miejsce http://www.hondamatraszek.pl/, co prawda Marki, ale z Wawy to przecież rzut beretem, a serwisują wszystkie marki i co najważniejsze - są naprawdę solidnym serwisem.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 kwietnia 2018, 11:10

Na szczęście naprawa skrzyni biegów wcale nie musi się wiązać z kolosalnymi kosztami - wystarczy tylko wybrać odpowiednią firmę. My swojego czasu korzystaliśmy z jednego z poznańskich serwisów i byliśmy bardzo zadowoleni, ponieważ skrzynia działa do dziś, a za usługę naprawy wcale dużo nam nie policzyli. Czasami niestety skrzynia biegów jest w takim stanie, że trzeba ją wymienić, bo żadna naprawa nic nie da...

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Białka Tatrzańska Liczba postów: 62 Grupa: Trudne tema... Czy warto tam pojechać?
  • Biurka z regulacją wysokości Liczba postów: 3 Grupa: Trudne tema... Chciałbym podzielić się doświadczeniem z ostatniej współpracy ze świetnym stolarzem https://stolarzplock.pl/, który wykonuje biurka na zamówienie. Znalazłem go....
  • Sposób na zdrowie Liczba postów: 572 Grupa: Trudne tema... Czy w Białymstoku ktoś z Was korzystał z usług stomatologii estetycznej? Trafiłam na ofertę Eurodent https://eurodent.bialystok.pl/ i rozważam poprawę wyglądu s...
  • Opony na lato Liczba postów: 261 Grupa: Trudne tema... Jak chodzi o mnie, to planuję dla siebie opony zakupić na stronie opony24 . Ponieważ mają od sprawdzonych producentów, firma jest ta polecana - także wszys...
  • Reklama firmy Liczba postów: 468 Grupa: Trudne tema... Jeśli zastanawiasz się nad skuteczną reklamą dla swojej firmy, warto rozważyć marketing szeptany na Facebooku. Ta forma reklamy pozwala na dotarcie do szerokieg...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19468 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 193

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >