Naprawa lodówki

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

27 września 2015, 14:08

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak dobrym fachowcem, który naprawiałby cokolwiek w moim domu. Tym razem miałam problemy z nowo kupioną lodówką, podziałała kilka dni, potem zaczęła strasznie głośno pracować, jakby ktoś używał wiertarki... Postanowiłam wezwać kogoś, kto się na tym zna. Trafiłam w internecie na ofertę firmy Milenium http://milenium-agd.pl/naprawa-agd/naprawa-lodowek/ i nie zawiodłam się :-) Super szybka naprawa, przemiły fachowiec, a lodówka znów pracuje cicho. A co najważniejsze - nie wykosztowałam się specjalnie, ceny są bardzo przystępne. Polecam z całego serca. :-)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 listopada 2015, 19:01

Kwestia tego, gdzie szukasz :) Dobrych fachowców jest sporo, tylko że się cenią i dlatego się z nich rezygnuje. Przykładem może być strona https://www.restartagd.pl/miasto/naprawa-agd- katowice/ tu masz ogłoszenia fachowców z całej Polski. Naprawiają i lodówki, i pralki i ogólnie sprzęt agd.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 czerwca 2016, 09:45

wielu fachowców niesttey się ceni , dlatego mi jak zepsuła się lodówka , to korzystałem z serwisu north.pl . Jest tam wszytsko wytłumaczone tak jak należy , krok po kroku , poza tym można tu zakupić oryginalne zamienne czesci .

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lipca 2016, 17:15

też korzystałem z north bo chciałem zaoszczędzić pieniędzy. Czasami lepiej wziąć poświecic czas na suzkanie odpowiedniej cześci niż wywalic pieniądze w nowy sprzęt. jeszce co do north , to są tam filmy instruktazowe , które wyjasniają jak montować częsci zamienne

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lipca 2016, 07:33

no tak wiadomo że trzeba poświęcić trochę czasu. ale generalnie widziałam że na north prócz części zamiennych to jeszcze są filmiki z instruktażem jak coś zrobić i jak cos naprawić. a to jest bardzo pomocne!!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lipca 2016, 12:14

To tym piszecie https://north.pl/czesci-agd,g1070.html Asortyment rozbudowany dla każdej marki. Duży sklep.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lipca 2016, 10:31

Najlepiej oddać lodowke w profesjonalne rece. Przynajmnniej mamy pewnosc, ze nie zepsujemy nic bardziej ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 sierpnia 2016, 12:13

owszem;) mozna oddać w profesjonalne ręce , ale równoczesnie mozemy zamówić odpowiednią część do danego sprzętu . Mi ostatnio zepsuła sie pralka , poszedł tam pewien drobiazg . Wiadomo , że przez taką część nie będę kupował noweggo sprzetu . Węc również skorzystałem z serwisu north . zakupy mozna robic bez rejestracji . ogromnym plusem w porównaniu tez do innych sklepów jest czas dostawy 24-48h a w innych 7 dni

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2016, 20:40

zgadzam się z powyzszymi opiniami co do north . Jak ktoś jest tzw złota rączką jak np mój tata czy brat , to jak najbardziej mozna z takiego serwisu skorzystać . raz ,ze ogromny wybór czesci rtv i agd , jest ich tam z jakieś 12 mln ?I wysyłka zostaje faktycznie szybko dostarczona ;) ja jestem tego przykładem . A jak ma ktoś jeszcze jakies wątpliowści to wystarczy poczytać sobie pozytywne opinieinnych osób ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2016, 22:52

Ja zadzwoniłem po serwis jak mi przestała chodzić. Tylko, że już tydzień przez niego jestem bez lodówki :/

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak spędzasz swój wolny czas? Liczba postów: 167 Grupa: Trudne tema... Ja mam pytanie - skorzystaliście kiedyś z oferty romantycznego weekendu w tym hotelu https://www.hotelstbruno.pl/oferty-specj alne/romantyczny-weekend-na-mazurac...
  • Zakup komputera Liczba postów: 53 Grupa: Trudne tema... Na rynku jest mnóstwo laptopów i łatwo pogubić się w specyfikacjach – który procesor, jaka karta graficzna, ile RAM-u? Jeśli szukasz rzetelnych porad i rankingó...
  • Audyty energetyczne Małopolska Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Jaką firmę oferującą audyty energetyczne Małopolska polecacie? Chciałabym ocenić stan techniczny domu jednorodzinnego w celu jego sprzedaży.
  • Poptropica: A Classic Adventure in Online Gaming Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Poptropica is an online role-playing game designed for children, but its immersive storytelling and creative gameplay have captivated players of all ages. Creat...
  • Magazyn wyposażenie Liczba postów: 281 Grupa: Trudne tema... Piętrowe magazyny coraz częściej powstają. Można wtedy wykorzystać mniejszą działkę zachowując dużo przestrzeni użytkowej. Tylko budynek musi być wtedy wyposażo...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19580 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 94

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >