Naprawiamy i odświeżamy elewację - poradnik krok po kroku

« Powrót do artykułu: Naprawiamy i odświeżamy elewację -... | « Powrót do grupy: Budowa i remont

28 czerwca 2018, 21:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Tak naprawdę jak stosujemy jeden dobry system z tynkiem który ma właściwości samoczyszczące, np. TN30 to nie musimy tak się martwić o elewację. Myślę, że raz na dwa/trzy lata wystarczy umycie elewacji myjką ciśnieniową i po sprawie będzie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 lipca 2018, 12:49

Dlatego nie mam na przykład fasady z drewna. Za dużo zabiegów konserwacyjnych co kilka lat. Jest to dość męczące i ciągnie za sobą koszty. Dużo lepiej dać coś bardziej praktyczneho, np. płytki klikierowe King Klinker (kolekcja Old Castle jest świetna). Raz położone płytki i spokój na wiele lat

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 maja 2020, 19:54

Mycie elewacji w Katowicach profesjonalnie wykonuje firma www.inmago.pl. Używają fachowych sprzętów i oferują dobre warunki cenowe. Polecam współpracę.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 maja 2020, 09:15

Bardzo ważny dla mnie wątek, za który dziękuje.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 września 2022, 09:08

uważam że odświeżenie elewacji należy zostawić fachowcom polecam market chemko bo mają na miejscu mieszalnię farb i tynków mają duży wybór artykułów budowlanych chemii budowlanej dodatków do aranżacji wnętrz cementów pustaków klei farb gipsów betonów klei silikonowych łopat szpadli środków HG luster podświetlanych zlewów czajników artykułów szlifierskich ściernych metalowych i wiele innych artykułów mają miłą i fachową obsługę miejscowy transport i stronę www.chemko.com.pl www.chemko.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19436 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 380

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >