Cześć. Mam tak niustawny pokój, że jestem zmuszona zamówić narożnik na wymiar. Szukam więc solidnej i w miarę taniej oferty. Z tego co widzę to dużo osób poleca tą firmę narożnik na zamówienie. Może ktoś korzystał z ich usług i powie coś więcej? Z góry dziękuję za odpowiedź.
offline bibi2 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline madejski fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Marta O praktykant |
Potwierdzam, najlepiej jest poszukać w sieci i faktycznie jest w czym wybierać. Co zaś tyczy sie Twojego wyboru, to trudno mi sie wypowiadać gdyż po prosu nie znam ich, a tak w ogóle to muszę powiedzieć, że te narożniki to nic spoecjalnego, wszędzie takie można znaleźć. Jeśli decyzja jeszcze nie zapadła to obejrzyj jeszcze narozniki na scandicsofa.pl mają całkiem spory wybór i wiem, a nasz tulpaner był właśnie takim indywidualnym zamówieniem, a z którego jesteśmy bardzo zadowoleni. |
| |
offline ŁukaszKa doświadczony
|
W ubiegłym roku kupowałem narożnik w firmie https://www.wikimeble.pl/MEBLE_TAPICEROWANE/N AROZNIKI Uzytkuję go już prawie rok i z tkaniną obiciową nic się nie dzieje, łatwo usuwa się z niej plamy, gąbki nie uległy odkształceniu, czyli wszystko ok. Mam nadzieję, że jeszcze długo posłuży mojej rodzinie. |
| |
offline Spec-wood.pl majster
|
|
| |
Reklamy Google |