Poniekąd jest to bardzo ważne rozwiązania i myślę, że jak dołożymy do tego system automatycznego nawadniania to będzie to świetna sprawa. Najlepiej sam zobacz jak sprawdzają się na ten moment sterowniki nawadniania i czy faktycznie są one opłacalne.
offline jamajka fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline kej_say fachowiec
|
A myślałeś nad tym, aby zainwestować w zbiorniki na deszczówkę? Ja kiedyś o tym nie myślałam, ale wiem, że dzięki temu mogłabym zaoszczędzić mnóstwo pieniędzy. Zaczęłam już nawet rozglądać się za zbiornikiami na nią. Na stronie: https://gizozbiorniki.pl/ udało mi się znaleźć taką, która od razu mnie zainteresowała. Zbiorniki firmy są dobrej jakości i w rozsądnych cenach. Sporo dowiedziałam się z tej strony, więc polecam zajrzeć tutaj też i Tobie. |
| |
Reklamy Google | |
offline jamajka fachowiec
|
To prawda samo automatyczne nawadnianie jak dla mnie jest bardzo dobrym rozwiązaniem i jeśli jeszcze chodzi o same rozwiązania takich systemów to zobacz jak dobrze można je uszczelnić. W końcu straty wody gdzieś na złączkach niestety powodują niską wydajność takiego systemu. |
| |
offline adamite majster
|
Ja również posiadam zbieracz wody deszczowej. Wykorzystuję go do podlewania ogrodu lub do celów domowych, takich jak spłukiwanie toalety czy pranie. |
| |
Gość: noraaj11 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: donkaa praktykant |
Dla mnie jest to naprawdę super rozwiązanie na które warto postawić. Dlatego z całą pewnością warto też kupić sobie betonowy zbiornik na deszczówkę do jej gromadzenia. Jakby co tego typu rzeczy możecie znaleźć chociażby u firmy Spetic. |
| |
Gość: avanj3 praktykant |
|
| |
Gość: alycedl8 praktykant |
|
| |
Gość: rayrx7 praktykant |
|
| |
Gość: gildais7 praktykant |
|