Najlepiej skonsultować się z jakąś firmą. Każdy ogród jest inny, każdy ma jakieś "cechy indywidualne". Jeśli zlecasz komuś projektowanie i zakładanie ogrodu najlepiej żeby to on założył Ci też system nawadniania bo najdokładniej będzie znał podłoże i rozmieszczenie. Ja mam zakładany ogród i nawadnianie przez firmę pana Marka Gurgula i polecam. Fachowo i znają się na rzeczy
offline mar.kaim doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline piotraz majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Online Loans praktykant |
|
| |
Gość: Havi praktykant |
Ja mogę polecić centrum ogrodnicze w Niepołomicach pod Krakowem, które m.in. zajmuje się projektowaniem i zakładaniem ogrodów, instalacją w nich systemów nawadniających, jak również budową ścieżek i podjazdów z kostki brukowej. Może komuś z tutejszych przypadnie do gustu, to odsyłam na oficjalna stronę [url]www.ogrod-dom.pl |
| |
offline fikson kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Onovsky praktykant |
A ktoś interesował się może ofertą od FLUIDRA? Słyszłam same dobre opinie, sam muszę spróbować. Zobaczcie sami http://nawadnianie.astralpool.pl/oferta - zapowiada się nieźle! |
| |
offline jola85 kierownik
|
W temacie centrum ogrodniczego ja tez mam na terenie Krakowa dobry punkt. Jak czegoś mi brakuję lub chce coś nowego zasadzić z nasion to jadę do www.nasiona.pli mam wybór od a do z. |
| |
Gość: Direct Lenders praktykant |
|
| |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
| |
Gość: jemil praktykant |
Ja znalazłem odpowiednią firmę, która zajęła się założeniem systemu nawadniania u mnie w firmie. Jeżeli mieszkacie w okolicach Kalisza to polecam wam skontaktować się z firmą www.ogrodyjarocin.pl Znają się na roślinach i wiedzą, które muszą być nawadniane bardziej, a które mniej. |
|