Nie do wiary!

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

5 września 2008, 20:05

Zgadzam sie: good 0 bad

Znajomi są w trakcie wykańczania swojego domu. W tej chwili interesuje ich wszystko co dotyczy okien.Oczywiście, jak wszyscy chca wybrać najlepszego producenta itp. Ale do sedna, otóż mój znajomy powiedział mi, ze są na rynku firmy, ktore ubezpieczają czy coś takiego swoje produkty od jakiś nieprzewidzianych wypadków, jak np. wichura. Trudno mi w to uwierzyć. Może ktoś słyszał coś na ten temat?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 września 2008, 19:28

Tak się składa, że mieszkam w tzw. "polskiej alei tornad" i przed rozpoczęciem budowy domu wielokrotnie rozważaliśmy przenosiny w inny rejon Polski. Niestety względy osobiste zdecydowały, że zostaliśmy... tym bardziej ucieszył nas fakt, że jedna z firm oferuje GRATIS 12-miesięczne ubezpieczenie produkowanych przez siebie okien od huraganu, pożaru, włamania i jeszcze kilku okoliczności losowych.
To sie nazywa "pod opiekuńczymi skrzydłami" czy jakoś tak...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 września 2008, 19:29

Zapomniałam dodać, że firma Avante oferuje to ubezpieczenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 września 2008, 11:42

Ależ ja znam Avante! Zdaje się, że obecnie to lider na polskim rynku okiennym, ale o tym, ze oferują polisę na swoje okna, nie miałam pojecia. ŁAdna nazwa "Pod opiekuńczymi skrzydłami" :)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 września 2008, 03:24

Użytkownik kot68 napisał: Ależ ja znam Avante! Zdaje się, że obecnie to lider na polskim rynku okiennym, ale o tym, ze oferują polisę na swoje okna, nie miałam pojecia. ŁAdna nazwa "Pod opiekuńczymi skrzydłami" :)

Nom, oferują, to mogę potwierdzić. :) Ogólnie nie wiem jak to jest z "liderem rynku", pewnie kilka osób będzie miało inne typy, ale ja mogę się w sumie zgodzić, że avante to z pewnością jeden z kandydatów do tytułu obecnie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 września 2008, 21:53

wiesz, przy takim zagęszczeniu producentów okien, być w czołówce, to ogromny sukces. Ale zdaje się , że ciężko pracują na niego. Avante to dobry przykład firmy, dla której najważniejszy jest klient. To przyciaga

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • Montaż okien Liczba postów: 92 Grupa: Montujemy o... W kwestii dobrych i solidnych, wytrzymałych okien wysokiej jakości, to warto zwrócić uwagę także na nasze kolekcje które znajdziecie na ODB.com.pl w razie pyta...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
  • drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 576

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >