Niedobór magnezu-czym zaradzić?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

10 grudnia 2016, 19:17

Zgadzam sie: good 0 bad

Co stosujecie na niedobory magnezu w organizmie? Macie jakieś sprawdzone leki lub suplementy? Ja znalazłam stronę http://magneb6.pl co o tym sądzicie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 stycznia 2017, 21:40

Nie mam jednego sprawdzonego preparatu, używam różnych witamin i suplementów. Duży asortyment znalazłem ostatnio w tej aptece internetowej http://www.cefarm24.pl/category/460,witaminy- i-mineraly. Często pojawiają się tu jakieś nowości. Co najważniejsze, ceny są bardzo dobre.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 stycznia 2017, 15:32

Najlepiej uzupełnić niedobór magnezu suplementami

Zgłoś | Cytuj | Link

15 stycznia 2017, 20:29

Według mnie przy niedoborze magnezu sprawdza się żywa sól magnezowa.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 stycznia 2017, 18:58

zobacz sobie w ALg Borje , to preparaty naturalne, z alg morskich. Nie pamiętam nazwy ale zamawiałam tam u nich mamie suplement z magnezem właśnie. Ja od nich mam taki na stawy i kości- Litho Max, chwalę sobie http://sklep.alg-borje.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 lutego 2017, 14:24

Popieram, jak dla mnie też świetnie się sprawdza żywa sól magnezowa.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• panorama jako reklama firmy? Liczba postów: 335 Grupa: Trudne tema... W mojej opinii, najskuteczniejszą formą promocji jest obecnie marketing internetowy. W sieci można się pozycjonować, reklamować na portalach społecznościowych,....
  • Telewizja internetowa Liczba postów: 183 Grupa: Trudne tema... Coraz więcej osób rezygnuje z tradycyjnej telewizji na rzecz nowoczesnych rozwiązań dostępnych przez internet. Dobrze dobrany pakiet może zapewnić dostęp do ulu...
  • Marketing Liczba postów: 136 Grupa: Trudne tema... Marketing internetowy to dziś podstawa każdej skutecznej strategii. Od kampanii Google Ads po treści na TikToka – pomaga budować wizerunek i generować sprzedaż....
  • jak dobrać odpowiedni krem do swojej cery? Liczba postów: 131 Grupa: Trudne tema... Jeżeli szukacie sprawdzonego dostawcy nowoczesnych urządzeń i technologii dla gabinetów medycyny estetycznej, dermatologii i kosmetologii, to polecam Wam sprawd...
  • Księgowość w firmie - samemu, czy przez biuro rach... Liczba postów: 131 Grupa: Trudne tema... Dynamicznie rozwijające się przedsiębiorstwa potrzebują systemów, które nadążają za ich tempem. Tradycyjne metody prowadzenia dokumentacji pracowniczej bywają n...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19763 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 161

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >