Nietypowe inspiracje

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

14 września 2011, 19:28

Zgadzam sie: good 0 bad

Urządzenie salonu w stylu pałacowym to całkiem ciekawy pomysł. Jest przecież obecnie moda na styl glamour czyli styl klasyczny, pałacowy w nowoczesnym wydaniu, w którym dominuje dworski przepych, szyk i elegancja. Można iść w tym właśnie kierunku. Połączyć klasyczne antyki z nowymi elementami czy przedmiotami dekoracyjnymi. Mamy teraz prawdziwy bum na okazałe żyrandole z kryształków, do tego sztukateria, złocenia, bogate tkaniny.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 września 2011, 09:02

ja jednak wole ten prosty surowy minimalizm ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 września 2011, 15:26

Zamek, zamek, jeszcze raz zamek ... nie odnalazł bym się w takim pomieszczeniu niestety, wole nowoczesność

Zgłoś | Cytuj | Link

16 września 2011, 08:37

Minimalizm jest teraz w cenie no i łatwo się sprząta :P płaskie powieszchnie ;F

Zgłoś | Cytuj | Link

12 stycznia 2012, 12:16

A to już duży plus,musimy patrzeć na aranżację salonu również pod praktycznym kątem. Ta pałacowa inspiracja jest nieco denna,aczkolwiek bardzo elegancka.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 stycznia 2012, 15:08

No jak by mi przyszło to sprzątać, to bym się załamała chyba, w każdym zakątku, zagłębieniu, szczelinie o masakra! Nie nie ten styl na pewno nie jest dla mnie i przygnębiające te wnętrze

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2012, 11:06

A mi się wydaje, że jakby dobrze pomyśleć to takie wnętrze pałacowe też możnaby praktycznie urządzić..
A tak podłoga jaką pokazała Roksana jeśli będzie pogrzewana, może być naprawdę fajna w użytkowaniu.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2012, 13:27

A to gres szkliwiony chyba jest... tak mi się wydaje, ale czy oby na pewno pod taki rodzaj podłogi można zakładać ogrzewanie podłogowe?

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2012, 13:31

no właśnie też się nad tym zastanawiałam. Podłoga pod względem esteycznym wygląda pięknie, ale chyba musiałabym zatrudnić służbę, która polerowałaby ją co chwilę. Nie macie wrażenia, że na takiej lśniącej podłodze będzie widać zacieki? Jak ktoś jest pedantem - jak ja - to całe życie spędzi na doprowadzaniu podłogi do takiego stanu ze zdjęcia:)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 stycznia 2012, 10:39

Ja tam jestem zwolennikiem ciepłych i miłych wnętrz. Lubię słoneczne kolory: pomarańczowy, żółty, czerwony, przedmioty z duszą i akcenty etniczne, orientalne.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• pomoc tłumacza Liczba postów: 46 Grupa: Ciekawe pom... Możecie sobie sprawdzić stronę https://nowatkowski.pl/tlumacz-przysiegl y-wloskiego-w-warszawie/ , na której znajdziecie ofertę profesjonalnego tłumacza przysięg...
  • Jak zamontować lustro? Liczba postów: 109 Grupa: Ciekawe pom... Co sądzicie o lustrze w sypialni?
  • jak ułatwić sobie sprzątanie Liczba postów: 72 Grupa: Ciekawe pom... Szukając dobrej jakości ekologicznych środków czystości to warto przyjrzeć się bliżej marce BioStar to marka, która łączy troskę o planetę z niezawodnym działan...
  • wyposażenie biura Liczba postów: 402 Grupa: Ciekawe pom... Polecam zwrócić szczególną uwagę na tę kategorię - https://www.amart.pl/category/wyposazeni e-jadalni Tam macie dosłownie wszystko. Po prostu jedno zamówienie i....
  • Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale... Liczba postów: 3 Grupa: Ciekawe pom... Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale szlachetne? Rozważam zakup sztabek złota, ale chciałbym poznać opinie innych. Gdzie najlepiej nabyć takie pro...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 409

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >