Koksztys ma interesującą ofertę dla małych przedsiębiorców, oferując im w abonamencie za 99 zł netto miesięcznie pełną obsługę prawną firmy plus właśnie windykację. Mnie ten pakiet za 99 zł u nich uratował firmę, bo był taki okres, że wielu klientów nie opłacało faktur na czas. A teraz jak jest pieczęć kancelarii na wszystkich dokumentach, to jakoś się zdyscyplinowali. ;)
Gość: qwerty praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: pol21 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: http://grupadelegat.pl praktykant |
|
| |
offline Morison praktykant
|
Powiem szczerzę, że ja mam już dość inwestorów, którzy nie wywiązują się z płatności i mają niezapłacone faktury. Dla mojej firmy to poważna strata i niestety nie mogę sobie na coś podobnego pozwolić. Dlatego od pewnego czasu jeżeli jest jakiś problem z płaceniem to od razu kieruję sprawę do firmy windykacyjnej ICG i mam problem z głowy. Przynajmniej wiem, że ja się nie muszę denerwować a pieniądze i tak do mnie wrócą. |
| |
offline AOWfaktoring praktykant
|
@Morison czy nie lepiej zamiast rozwiązywać problem zapobiec jego powstaniu? Jednym ze sposobów rozwiązującym problem zatorów płatniczych i pozwalającym uniknąć długiego i stresującego procesu windykacji jest skorzystanie z faktoringu. @Adrian4 chyba faktycznie masz dużo szczęścia, bo jak pokazują badanie Coface, 2/3 firm w Polsce ma należności opóźnione o ponad 60 dni, a opóźnienia płatnicze o ponad 3 miesiące zgłasza 1/4 firm. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Marta0990 praktykant |
Witam, |
| |
Gość: budowniczymichall praktykant |
|
| |
Gość: puchala609 praktykant |
|
| |
Gość: bartlomiejkons praktykant |