offline lwica1998 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline gabon fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline marex80 praktykant
|
|
| |
Gość: Rafał Cichocki praktykant |
Witam, jak pewnie Pan słyszał kotły kondensacyjne mają
dużo wyższą sprawność niż kotły tradycyjne. Różnica
ta jest widoczna zwłaszcza, gdy są użytkowane w
instalacjach niskotemperaturowych, czyli najczęściej w
ogrzewaniu podłogowym. Powierzchnia Pana domu nie wpływa
na sprawność kotła, znaczący wpływ ma tylko temperatura
instalacji centralnego ogrzewania. W celu uzyskania
szczegółowych informacji zachęcam Pana do kontaktu z
autoryzowanym instalatorem, do którego kontakt znajdzie Pan
na stronie internetowej www.junkers.pl. |
| |
Gość: pandużeZET praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Maciej budzyński praktykant |
Witam, |
| |
Gość: pandużeZET praktykant |
|
| |
Gość: saskjjh praktykant |
|
| |
Gość: iouoiu praktykant |
Mój znajomy, który zna się na rzeczy polecal mi kiedys kotly producenta www.kotlostal.com.pl |
| |
offline taddi majster
|
|
|
Niskie koszta ogrzewania
«
Powrót do artykułu: Niskie koszta ogrzewania | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Prawidłowe wykonanie hydroizolacji w łazience - na... Liczba postów: 15 Grupa: Budowa i re...
- Winda z panelem dotykowym czy klasycznymi przycisk... Liczba postów: 23 Grupa: Budowa i re... Windy można montować także w budynkach które są już od dawna oddane do użytku. Trzeba sprawdzić tylko jakie są dostępne opcje, skontaktować się ze sprawdzonym w...
- Elewacja domu Liczba postów: 149 Grupa: Budowa i re... Klinkier to doskonały wybór do dekoracji ścian ze względu na swoją trwałość oraz elegancję. Dzięki niemu można stworzyć unikatową przestrzeń pełną klasyki i now...
- Fasada budynku jaką elewację wybrać Liczba postów: 7 Grupa: Budowa i re... Szanowni Państwo, Dom powinien mieć dobrze wykonaną elewację. Klinkier jest materiałem ponadczasowym, który dobrze łączy się z innymi materiałami, jak również j...
- Brama garażowa z napędem Liczba postów: 388 Grupa: Budowa i re... Akurat tak się składa, że w kwestii wyboru dobrej i solidnej bramy garażowej możemy pomóc, zajmujemy się tym na co dzień, zobaczcie na Hemos.pl w razie pytań je...