Gość: Egtar praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline gabon fachowiec
|
Zobaczcie - https://tabelaofert.pl/nowe-mieszkania/warsza
wa |
| |
Reklamy Google | |
offline eder fachowiec
|
Możecie także zajrzeć na portale bankowe i sprawdzić w jakim banku założyć konto. Na takich portalach można znaleźć skuteczne porady odnośnie wyboru kont bankowych, a także rzetelne opinie, więc uważam, że warto w takie miejsce sobie zajrzeć. |
| |
Gość: patii8222 praktykant |
|
| |
offline Ernest doświadczony
|
Na pewno w przypadku mieszkań deweloperskich to na samego dewelopera. W Poznaniu ruszyła inwestycja Saperska30 http://saperska30.pl/, którą wykonuje OKRE Development. Od znajomego, który mieszka na jednym z osiedl, za które byli odpowiedzialni wiem, iż może to być jedno z lepszych nowo-powstałych osiedli w Poznaniu. :D |
| |
Reklamy Google | |
Gość: trend praktykant |
Trzeba zwrócić uwagę na sprawdzonego dewelopera. Solidną i uczciwą firmą w Tczewie jest www.mhausdeweloper.pl. Dzięki nim kupiłem fajne mieszkanko w korzystnej cenie. |
| |
Gość: Wera praktykant |
Sprawdź czy twój deweloper ma dobrą renomę i opinię oraz oczywiście czy lokalizacja nieruchomości odpowiada Ci bo jednak trzeba będzie jakoś do pracy, szkoły itp dojeżdżać :) |
| |
Gość: kajtek54 praktykant |
Warto skorzystać z pomocy sprawdzonego dewelopera. Ja w tym miejscu śmiało polecam usługi www.deweloper.dpimalachit.pl. Tworzone przez nich osiedla powstają w dobrze skomunikowanych i atrakcyjnie połączonych lokalizacjach. To kompetentni fachowcy. |
| |
Gość: bogdan praktykant |
Mi udało się trafić w dobre miejsce i mam w dobrej cenie dom. Firma www.smigielskigroup.pl w 100% spełniła moje oczekiwania. Zadowolenie klienta to ich priorytet. Otwarci i uprzejmi w kontakcie. Pełni profesjonalizmu w swoich działaniach. |
| |
offline marta89 fachowiec
|
Czy możecie polecić firmę, która wykonuje odbiór techniczny mieszkania Warszawa? Zależy mi na fachowym doradztwie w tym zakresie. Do tej pory wyszukałam w Internecie firmę RenomaBud. Czy ktoś z was korzystał z usług tej firmy i może podzielić się opinią? https://www.renomabud.pl/zakres-uslug/odbior- techniczny-mieszkania-i-domu/ |
|
No co zwrócić uwagę kupując mieszkanie?
«
Powrót do artykułu: No co zwrócić uwagę kupując... | «
Powrót do grupy: Prawo
Ostatnio na forum
- Ustawa z dnia 15 grudnia 2000 roku Liczba postów: 314 Grupa: Prawo
- Jakie kary mogą grozić za zamieszkanie w domu bez... Liczba postów: 2 Grupa: Prawo
- Recykling w Polsce a regulacje prawne Liczba postów: 38 Grupa: Prawo Bardzo ciekawy i merytoryczny artykuł. Ja również uważam, że warto w obecnych czasach zainteresować się tematem recyklingu. Sam od niedawna współpracuję z firmą...
- Rozporządzenie z dnia 6 lutego 2003 roku. Liczba postów: 43 Grupa: Prawo
- Jak obniżyć ratę kredytu we frankach? Liczba postów: 7 Grupa: Prawo Nie mam pojęcia, czy jest jakakolwiek możliwość na obniżenie raty kredytu. Całe szczęście udało mi się uniknąć większych zobowiązań bankowych. Mam znajomych ze....