Nowe mieszkanie w Warszawie, pomocy

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

21 sierpnia 2013, 23:50

Zgadzam sie: good 0 bad

No właśnie ja bardzo polecam Janpula www.janpul.pl Mieszkania sa naprawde piekne, w super cenie. Maja ladne rozmieszczenia i teren dookola jest ladnie zagospodarowany. Nic dziwnego, ze duzo ludzi kupuje mieszkania w Pruszkowie - niby juz Warszawa, ale jednak spokoj i cisza, wszedzie blisko :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 sierpnia 2013, 07:40

Na pewno dobrym developerem jest J.W. Construction Holding S.A. to największy polski deweloper mieszkaniowy. Jest liderem na warszawskim rynku mieszkaniowym od 1993 r. Zdobył również wiele nagród i wyróżnień. Takim najlepiej zaufać. Cały czas powstają nowe, piękne inwestycje.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 sierpnia 2013, 17:18

Wg Rzeczpospolitej w drugim kwartale tego roku spółka JWC sprzedała 205 lokali. To o ponad 45 proc. więcej niż w tym samym czasie ub.r., kiedy to nabywców znalazło 141 mieszkań. Budują dużo i dobrze, sprzedają w miarę tanio to i klienci są.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2013, 01:12

W Warszawie na początku września były tydzień po tygodniu targi, można było wypatrzeć tanie rzeczy - na Wilanowie czy na Bemowie na przykład. W każdym razie warto się wyrabiać, bo od nowego roku próg wkładu własnego wchodzi, więc będzie trudniej.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2013, 21:03

Zgadza się, tym bardziej , że są na rynku ciekawe oferty. No i targów i dni otwartych szukać. W ten weekend przy ul. Lewandów 43 coś takiego jest np. w warszawie organizowane i bodajże targi też piaseczyńskie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 września 2013, 18:49

Właśnie widziałam, ale chyba nadal można skorzystać z tej wyprzedaży bo oferta na ich stronie nie wygasła.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 października 2013, 10:49

Poszukaj ofert mieszkania na jakiś portalach aukcyjnych jak np. [http://zybel.pl/]

Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 20 lutego 2015, 12:21
Zgłoś | Cytuj | Link

9 października 2013, 09:04

Myślę, że można jeszcze popytać się u agentów. [http://www.ober-haus.pl/]Wiem, że można popytać się w biurze nieruchomości w Warszawie]. Przedstawią oni oferty różnie i wtedy można coś dopasować do potrzeb. Pewnie im bliżej centrum tym mieszkanie będzie droższe.

Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 20 lutego 2015, 12:23
Zgłoś | Cytuj | Link

17 października 2013, 09:15

Teraz na osiedlu Zielona Dolina jest fajna promocja, wyprzedaż 15 mieszkań w najniższej cenie w Warszawie.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 października 2013, 20:05

2 pokoje za 209 tys. zł , faktycznie ciężko o lepszą ofertę w stolicy.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...
  • mieszkanie w pod miastem Liczba postów: 27 Grupa: Nieruchomoś... Dla osób zainteresowanych wynajmem lokalu komercyjnego, https://www.mieszkania.inter-bud.pl oferuje różne opcje w Krakowie.
  • Janpul Liczba postów: 3823 Grupa: Nieruchomoś... Witam Was! Poszukujemy z żoną mieszkania (wreszcie dostaliśmy upragniony kredyt...:) ) w Pruszkowie. Czytaliśmy długo komentarza i ostatecznie wybór padł na Jan...
  • Mieszkania w Warszawie Liczba postów: 39 Grupa: Nieruchomoś... Podpisywaliście kiedyś cesję umowy deweloperskiej? Ja ostatnio zdecydowałem się na zakup nieruchomości od dewelopera. Bardzo pomocny okazał się dla mnie artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19405 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 482

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >