Nowe mieszkanie w Warszawie, pomocy

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

19 października 2013, 20:22

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja planuję zakupić [http://conrada5.pl/inwestor/]mieszkanie na bliskich Bielanach]. Znalazłam bardzo dobrze położony budynek przy ul. Conrada. Blisko do szkoły, do metra, na AWF, gdzie można korzystać z obiektów sportowych. No i fajnie rozkładowe mieszkania. Inwestorem jest Volumetric Property Sp. z o.o. Czy ktoś ma doświadczenia?

Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 20 lutego 2015, 12:22
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 października 2013, 11:18

Jeśli planujesz zakupić mieszkanie to może odwiedzisz fajny portal. Nazywa się iHouse.pl. Możesz w nim na słowa kluczowe znaleźć ciekawe oferty mieszkaniowe. [http://www.ihouse.pl/] Sprawdź ogłoszenia nieruchomości ] .

Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 20 lutego 2015, 12:22
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 października 2013, 21:16

Jak szukacie czegoś naprawde okazyjnego, to najtańsza chyba w tej chwili oferta w Warszawie w ten weekend na dniach otwartych inwestycji Zielona Dolina.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2013, 23:14

W ten weekend cena za mieszkanie już od 4600 zł/m2 Okazja jakich mało, najlepiej wszystkiego szczegółowo dowiedzieć się u źródła.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 listopada 2013, 09:43

No te oferty JWC są coraz ciekawsze, teraz jak kupisz mieszkanie to możesz mieszkać rok za darmo :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 listopada 2013, 21:42

Zgadza się i co ciekawe oferta nie tylko na jednym osiedlu tego developera się taka pojawiła.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 listopada 2013, 21:32

Widziałam na ich stronie taką informację to chyba na kilku osiedlach jest taka promocja. Ciekawe czy na Bliskiej Woli sprzedają już mieszkania...

Zgłoś | Cytuj | Link

26 listopada 2013, 22:53

Naturalnie, poniżej link do oferty developera na tym osiedlu. www.bliska-wola.pl/#all

Zgłoś | Cytuj | Link

11 maja 2014, 20:36

Ja kupilem w nowym miescie pruszkow www.nowemiastopruszkow.janpul.pl . Na stronie mozna sprawdzic rozklady mieszkan i jak to wszystko finalnie bedzie wygladac. Blisko do SKM, bo przystanek zaraz obok i w cichej okolicy. No i oczywiscie okazyjna cena, a to bylo wazne, bo zalezalo nam na 3pokojowym mieszkaniu. Co myslicie? Kupił ktoś też?

Zgłoś | Cytuj | Link

25 maja 2014, 22:45

A Dolcan? Słyszeliście coś o tym deweloperze?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...
  • mieszkanie w pod miastem Liczba postów: 27 Grupa: Nieruchomoś... Dla osób zainteresowanych wynajmem lokalu komercyjnego, https://www.mieszkania.inter-bud.pl oferuje różne opcje w Krakowie.
  • Janpul Liczba postów: 3823 Grupa: Nieruchomoś... Witam Was! Poszukujemy z żoną mieszkania (wreszcie dostaliśmy upragniony kredyt...:) ) w Pruszkowie. Czytaliśmy długo komentarza i ostatecznie wybór padł na Jan...
  • Mieszkania w Warszawie Liczba postów: 39 Grupa: Nieruchomoś... Podpisywaliście kiedyś cesję umowy deweloperskiej? Ja ostatnio zdecydowałem się na zakup nieruchomości od dewelopera. Bardzo pomocny okazał się dla mnie artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19405 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 483

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >