Nowe mieszkania w centrum Gdańska

« Powrót do artykułu: Nowe mieszkania w centrum Gdańska | « Powrót do grupy: Inwestycje

8 kwietnia 2015, 08:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Gdańsk to moim zdaniem bardzo przyszłościowe miasto. Znajoma teraz właśnie jest w trakcie przeprowadzki z Wrocławia. Planowała sporo taką przeprowadzkę, kupiła mieszkanie (z rynku wtórnego), teraz się organizuje z firmą www.przeprowadzka.wroc.pl. Za kilka dni pewnie będzie już mieszkać. Moim zdaniem nadmorski klimat jest dużo przyjemniejszy niż ten wrocławski. Fajnie, że powstają takie osiedla.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 maja 2015, 08:20

Zobacz - http://www.emeralddevelopment.pl W całej Polsce powstają kolejne inwestycje w nieruchomości - również biurowe, tak więc jest w czym wybierać. Co więcej mam również wrażenie, że stawki za te nieruchomości są coraz niższe. Po prostu jest tego bardzo dużo.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 lipca 2016, 13:43

Niedawno kupiłem mieszkanie w Gdańsku i teraz logistycznie próbuję zaplanować przeprowadzkę z Gdyni. Nie chcę angażować w to żadnej firmy przeprowadzkowej, tylko wszystko zrobię na własną rękę - wynajmę przyczepkę i wszystko na nią spakuję.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 444

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >